+359 878 292 513

ВИТАСЛИМ-МУЛТИВИТАМИНИ Х 30

ВИТАСЛИМ-МУЛТИВИТАМИНИ Х 30

Тегло: 100.00 гр.

Вижте още продукти от: VITASLIM INNOVE

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

Vitaslim LIVE VITAMINS

Живи съставки + пълноценно усвояване = максимум ефект

Интересни факти за витамините
Симптоми на дефицит на витамин В7
Типичните симптоми за недостиг и липса на витамин В7 са появата на червен обрив около очите и ушите, както и косопад. Също така е възможно да се появят неврологични проблеми, летаргия, халюцинации, депресия и сковаване на крайниците. Липсата на витамин В7 е рядко срещано явление, защото той е широко разпространен в много хранителни продукти. Хипоавитаминоза на витамин В7 може да се получи и при дълго лечение с антибиотици.
 

Живите витамини Vitaslim VITAMINS са многократно по-силни от обикновените витамини и дават по-бързи резултати. Уникалният мултивитаминен комплекс е направен от биоактивни („живи”) витамини и минерали в естествена среда.

Vitaslim VITAMINS е с подобрена формула, при която полезните вещества са предварително разтворени в маслена среда. Това запазва непокътната естествената сила на витамините и минералите и подобрява тяхната „работоспособност”. Те се усвояват по-добре от организма (патентована технология Licaps® на Capsugel), което допълнително усилва ефективността им.

Vitaslim VITAMINS работи за правилното функциониране на всички системи и органи в човешкото тяло.

Настинки, вируси и инфекции

Vitaslim VITAMINS повишава имунитета и намалява риска от настинки. Той набавя на тялото всички полезни вещества, които са му нужни. Подобрява оросяването на крайниците и намалява усещането за студени ръце и крака. Помага лицето да не се изчервява, когато рязко се променя температурата.

Подобрява функциите на щитовидната жлеза и мозъка. Нормализира нивата на кръвната захар и хемоглобина. Заздравява костите и зъбите, както и косата, кожата и ноктите.

Стрес, безсъние и главоболие

Vitaslim VITAMINS засилва защитните сили на организма, като тушира проявите на стреса. Намалява главоболието и засилва концентрацията и паметта. Подобрява съня, като повлиява нервната система. Допринася за здравето на очите и подобрява зрението.

Умора и отпадналост

Vitaslim VITAMINS възвръща баланса на полезните вещества в организма при хора, страдащи от умора и отпадналост. Активно спортуващите усещат по-слаба мускулна треска и са по-жизнени след тренировка. Осигурява повече енергия и тонус.

Vitaslim VITAMINS значително укрепва организма при стомашно-чревни проблеми. Работи за правилното развитие на плода при бременни и подсилва здравето на майката. Ефективно действа за растежа на децата.

Как се пие Vitaslim VITAMINS?

За възрастни по 1–2 капсули дневно. При деца над 3-годишна възраст – 1 капсула дневно.

Противопоказания: Не са известни. Не се припоръчва при лица с алергия към рибни продукти (капсули от рибен желатин).

Търсете и в аптеките!

 

За информация и поръчки: