+359 878 292 513

ФЛЕКСОДОН С ТАБЛ. Х 30

ФЛЕКСОДОН С ТАБЛ. Х 30 Флексодон С таблетки х 30

Тегло: 100.00 гр.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


ФЛЕКСОДОН С 800 таблетки * 30

Хранителна добавка, която подпомага образуването на колаген за нормалната функция на ставата и подкрепя защитата на хрущяла. Представлява комбинация от хондроитин, глюкозамин и витамин С. Всеки един от тях недвусмислено поддържа нормалната структура и функционирането на ставния хрущял с напредване на възрастта, при наднормено тегло или свръх натоварване. Комбинираното им приемане взаимно усилва и допълва ефикасността им.

Начин на употреба: до 2 таблетки 2 пъти на ден (ПДП) с вода по време на хранене. Ако за първи път приемате Флексодон С 800, поне първия месец, приемайте 2 пъти на ден по 2 таблетки. За оптимален ефект, приемът трябва да продължи 3 месеца с 2 месеца почивка, след което курсът трябва да се повтори.

Състав:

    750 mg глюкозамин сулфат;
    50 mg хондроитин сулфат;
    20 mg витамин C.

Допълнителни съставки: желатин (втвърдител), магнезиев стеарат (антислепващ агент), микрокристална целулоза (пълнител); глазура хипромелоза 6, титанов диоксид, талк, полидекстроза, полиетилен гликол 4000.

Предупреждения:
Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Ако пропуснете приема на Флексодон C 800, следващият път вземете обичайното количество – само 1 таблетка. Пропуснатият прием не намалява ефикасността. Флексодон C 800 повлиява благоприятно функцията на ставите и хрущяла, осигурявайки дълготраен комфорт. Това изисква време, което е различно за отделните хора. За постигане на максимален ефект, стриктно спазвайте инструкциите за употреба. Необходимо е търпение и спазване на режима, тъй като подобряването на функцията на хрущяла и на ставата изисква време.

Внимание! Не е подходящ за деца под 12 години. Бременни и кърмещи жени трябва да се консултират с лекар. Продуктът не е заместител на разнообразното хранене. Не съдържа консерванти или оцветители.

Съхранение: на сухо място при температура под 25°C, без достъп на деца.

Опаковка: 30 таблетки.

Производител: Medicom International s.r.o., Чехия.

За информация и поръчки: