ФЛЕКСОДОН С ТАБЛ. Х 30

Флексодон С таблетки х 30

Тегло: 100.00 гр.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

Флексодон С подпомага защитата на хрущяла и образуването на колаген за нормалната функция на ставата и съдържа комбинация от глюкозамин, хондроитин и витамин С.
Една таблетка съдържа 500 mg глюкозамин сулфат, 100 mg хондроитин сулфат и 20 mg витамин С. За ежедневните нужди са необходими средно 3 таблетки.
Всеки от компонентите е показал недвусмислена полза за поддържане на нормална структура и функциониране на ставния хрущял при хора в напреднала възраст, с наднормено тегло или подложени на свръх натоварване. Когато се приемат в комбинация, всеки от компонентите усилва и допълва ефикасността на другия.
Ограниченият капацитет за нормализиране функцията на хрущяла се дължи главно на намаляване на възможностите на хондроцитите (хрущялните клетки) да синтезират хрущялна матрица в задоволително количество и с необходимите физико-химични качества. С възрастта намалява броя на функционалните хондроцити. Много от тези процеси могат да се забавят с консумация на здравословна храна, поддържане на нормално телесно тегло, чрез физически упражнения и ежедневен прием на достатъчно количество основни съставки, необходими за поддържане на структурната и функционална цялост на ставния хрущял.Състав

Една таблетка съдържа: глюкозамин сулфат, хондроитин сулфат, витамин С.
Другите съставки са:втвърдител желатин, пълнител микрокристална целулоза, антислепващ агент магнезиев стеарат

  Съдържание на 1 таблетка Съдържание на 3 таблетки
Глюкозамин сулфат 500 mg 1500 mg
Хондроитин сулфат 100 mg 300 mg
Витамин С 20 mg 60 mg

Бъдете търпеливи и спазвайте режима си - нормализиране на функцията на хрущяла и на ставата изисква време. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Доза

При изследвания на глюкозамин, най-добри се оказват дневни дози от 1200 до 1500 mg.
В други изследвания на хондроитин дневна доза от 800 mg хондроитин сулфат самостоятелно е ефективна за подобряване функцията на ставите.
С препоръчителен дневен прием на 3 таблетки дневно, общото количество, което ще приемете е 1500 mg глюкозамин сулфат, 300 mg хондроитин сулфат и 60 mg витамин С.
Флексодон С трябва да се взима три пъти дневно, най-добре по време на хранене или след храна. Поглъщайте цялата таблетка с вода. Ако не можете да я погълнете цяла, можете да я разчупите и след това да я изпиете с вода.
Ако забравите да вземете таблетка Флексодон С, следващият път вземете обичайното количество, само една таблетка. Пропускането на една таблетка не намалява ефикасността на Флексодон С.
За оптимален ефект се препоръчва да се приема Флексодон С в продължение на 3 месеца. Препоръчително е курсовете да се повтарят пролет и есен.
Флексодон С фактически осигурява дълготраен комфорт на ставата, като повлиява благоприятно функцията на ставите и хрущяла.
Това изисква време, което е различно при отделните хора. За да имате максимална полза, трябва стриктно да спазвате инструкциите за употреба.

За информация и поръчки: