+359 878 292 513

ФЕМАРЕЛ РЕЧАРДЖ КАПС.Х56

Фемарел Recharge капсули Х 56 Фемарел Recharge капсули Х 56

Тегло: 100.00 гр.

Вижте още продукти от: VEDRA

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


ФЕМЕРЕЛ РЕЧАРДЖ – без пауза в твоята менопауза!

 

Розовият Femarelle® Recharge се прицелва в симптомите, които започват да пречат на жените по време на менопаузата. Той е ефективна и иновативна формула за преодоляване на горещите вълни!

 

  • Бързо облекчаване на симптомите – горещите вълни и нощното изпотяване намаляват още в рамките на първия месец на приема и дори могат да изчезнат. Три от всеки четири жени съобщават за облекчаване на досадните симптоми.
  • По-добър сън
  • Повишени нива на енергия;
  • Успешно контролиране на промените в настроението
  • Сериозно намаляване на тревожността и агресията
  • Повишаване на либидото
  • Няма естрогенен ефект върху гърдите и матката
  • Съдържа и витамин B6 (пиридоксин), както и ленено семе

 

ЗАЩО ФЕМАРЕЛ РЕЧАРДЖ Е ПОДХОДЯЩ ЗА ВАС?

 

ФЕМАРЕЛ РЕЧАРДЖ се препоръчва от водещи специалист по цял свят.

 

Клинично проучване на ефектите на ФЕМЕРЕЛ РЕЧАРДЖ върху симптомите на менопауза показва подобни ефекти на тези при хормонална терапия, но без страничните ефекти върху тъканите на гърдата или матката.

 

Тези клинични резултати са постигнати без да се предизвика промяна в серумните хормоналните нива и без промяна в дебелината на ендометриума или други промени в матката. 1,2,8

 

Също така проучванията не показват ефекти върху тъканите на гърдата и  матката или времето за кръвосъсирване. 9-11

 

КАКВО Е МЕНОПАУЗА?

 

След 40-те овулация настъпва по-рядко и в яйчниците има по-малко фоликули, което от своя страна води до намаляване на нивата на хормона естроген в тялото, тъй като синтезът му е тясно свързан с фоликулите. Колебанията в хормоните водят до физически, психически и емоционален дисбаланс – жените често описват усещането като липса на контрол върху тялото си и усещане, че не са на себе си.

 

Менопаузата настъпва, след като менструалният цикъл на жената спре и тогава нивата на естроген спадат дотолкова, че вече не настъпва нарастване на лигавицата на матката и липса на менструация.

 

Горещи вълни, нощни изпотявания, промени в настроението и в съня – това са симптомите, които жените по цял свят съобщават най-често, а също се наблюдават и намалено либидо, тревожност и депресия, които също стават спътници на жените по време на менопаузата. Тези състояния могат да станат причинител на сериозни страдания и да имат огромно влияние върху качеството на живот не само на жените, но и на техните близки.

 

С Femarelle® Recharge вие ще преоткриете себе си отново и бързо ще забележите, че нямате трудностите, които жените около вас изпитват. Формулата на Femarelle гарантира качество на живот и спокойствие, което от своя страна се явява един страхотен заместител на хормоналната терапия. Най-хубавото е – изцяло натурален продукт, без странични ефекти.

 

Femarelle® Recharge включва единствената по рода си формула на патентования дериват от ферментирала соя (DT56a), ленено семе и витамин В6, които допринасят за намаляването на симптомите на менопаузата, намаляват умората и усещането за отпадналост, осигуряват нормалното функциониране на нервната система, нормалните физиологични функции и енергиен метаболизъм. Не забравяйте, че Фемарел Речардж не е изофлавонов екстракт и не съдържа естроген. Производственият процес е строго контролиран и всички съставки в продукта са от НЕгенно модифицирани растения.

 

Femarelle® Recharge ще ви помогне да придобиете контрол върху прехода ви към менопаузата по ефективен и уверен начин.

 

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА ДОЗИРОВКА:

Приема се 2 пъти дневно, 1 капсула сутрин и 1 капсула вечер. Капсулата се поглъща с чаша вода. Може да се приема с или без храна. Важно е да се приемат 2 капсули дневно, защото това е необходимата доза за постигане на оптимален ефект. Ако сте пропуснали да приемете доза, направете го при първа възможност и вземете следващата в обичайно време. Не вземайте двойна доза, за да компенсирате пропуснатата.

 

 

За информация и поръчки: