+359 878 292 513

"NATURE""S WAY-РЕПЕЛЕН.СИЛИК.ГРИВНА С КОНТ"

Репелентна силиконова гривна с контейнер от цитронела против комари и кърлежи

Тегло: 100.00 гр.

Вижте още продукти от: Aroma Defence

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа

Завърши аутфита



Действие

Съвет за здравословен живот
Трябва да сте продуктивни, защото това чувство ви кара да се чувствате удовлетворени в края на деня. За момент вие сте без спирачки. Когато мама ви казваше: „Знаех си, че можеше да се справиш с това”, не е лъгала. Започнете като си направите списък със задачи и календар как да планирате дейностите. И помнете, започнете с малкото. Не се насилвайте с непосилни списъци, а тръгнете малко по-малко. Ще се вмъкнете в плана си, без да сте се усетили и ще осъзнаете колко продуктивни може да сте.
 

Цитронелата се е използва от години в много ароматизиращи продукти. Тя е основен компонент в продуктите, отблъскащи комари, мухи, кърлежи и други жилещи насекоми. Терпените в маслото от цитронела блокират невронните пътища на насекомите и пречат на тяхното свободно движение и обмяна на веществата. Въпреки че не ги убива, цитронелата силно ги отблъсква заради парализиращото си действие. Много хора предпочитат да се предпазват от неприятните насекоми именно с цитронела, защото не съдържа химични вещества, за разлика от повечето спрейове против комари. Продуктите с цитронела са нетоксични и имат силно противогъбично действие.

Приложение

За употреба на открито при спорт, отдих, пикник, лов, риболов и в закрити помещения - дома, офиса, училището. Поставете гривната на Вашата или на детето китка, глезен или закачете на дръжките на чантата, на детската количка, над детското креватче. Пробийте с игла от 1 до 5 дупки, отбелязани на капака на контейнера с цитронела, в зависимост от интензитета на аромат, който желаете. Гривната може да се прибере в херметичната опаковка и да се използва до пълното изветряване. 

Противопоказания

(S 24/25)Да се избягва контакт с очите и кожата. (S2)Да се пази далеч от достъп на деца. (S13)Да се съхранява далече от напитки и храни за хора и животни. (S46)При поглъщане да се потърси незабавно медицинска помощ и да се покаже опаковката или етикета. (S26) При контакт с очите да се изплакнат обилно с вода и да се потърси медицинска помощ. (S 49)Да се съхранява само в оригиналната опаковка. 

Странични ефекти

Няма наблюдавани.

За информация и поръчки: