+359 878 292 513

БИОМЕДА-АНТИЦЕЛУЛИТЕН ГЕЛ 250 МЛ.

KRAUTREHOF АНТИЦЕЛУЛИТЕН ГЕЛ 250 МЛ.

Тегло: 300.00 гр.

Вижте още продукти от: ASAM

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

АНТИЦЕЛУЛИТЕН ГЕЛ

Факти за целулита
Как да победим целулита? Една неравна битка, чийто край не е задължително да е обречен. Истината е че почти всяка жена има целулит. 90% от жените в средна възраст имат портокалова кожа. Не е свързано с напълняването, дори слабите жени имат целулит. Макар борбата с целулита да е изтощителна, все пак накрая може да излезе победителки.
 

Иновативен комплекс с мощно действие срещу „портокаловата“ кожа.

Карнитин и кофеин във висока концентрация стимулират разграждането на целулитните депа и активно работят за по-стегната и гладка кожа. Екстракт от розмарин със силно антиоксидантно действие подобрява процесите на регенерация на клетките,  активизира кръвообращението и ускорява липолитичните процеси, а натурални масла и пантенол (провитамин В5) интензивно хидратират и тонизират кожата. Гелът има  изразен загряващ ефект и свеж аромат на лимонова трева. Попива бързо и не оставя мазни следи.

Активни съставки

Начин на употреба

  • Прилага се веднъж дневно, най-добре вечер, върху чиста и суха кожа.

  • Масажирайте енергично, докато попие напълно.

  • Ако предпочитате, може да ползвате специален масажор.

Полезен съвет

1. Ако желаете да дадете бърз старт на антицелулитната кампания, започнете я с Кройтерхоф Антицелулитен серум. След привършване на опаковката, продължете терапията с Кройтерхоф Антицелулитен гел.

2. Веднъж-два пъти седмично ексфолирайте кожата с Кройтерхоф Антицелулитен душ гел ексфолиант, за да почистите порите и осигурите оптимални условия за действието на антицелулитния гел.

Опаковка

250 мл

За информация и поръчки: