+359 878 292 513

DUCRAY-NEOPTIDE-ЛОСИОН П/В КОСОПАД Х 1

Ducray Neoptide лосион п/в косопад х1

Тегло: 200.00 гр.

Вижте още продукти от: DUCRAY

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание
ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:
 
Растежа и възобновяването на косата се определят от дейността на космения фоликул, който има от 20 до 25 жизнени цикъла. 
 
При хроничния  косопад всеки следващ жизнен цикъл на косата е по-къс от предходния. Диаметърът и дължината на косъма намаляват в края на всеки цикъл. Косменият фоликул изразходва по-бързо заложените цикли, резорбира се и изчезва няколко десетилетия по-рано.
 
Хроничният косопад при жените се характеризира с прогресивно оредяване на косата започващо от пътя, но пощадяващо фронталната линия. Постепенно гъстотата на косата дифузно намалява.
Лосионът против косопад  NEOPTIDE действа директно върху космения фоликул и удължава анагенната фаза /фазата на растежа на косъма/.
 
Концентрацията на тетрапептид /комбинация на аминокиселини/ благоприятства деленето на клетките на космената луковица и удължава значително растежната фаза. Хроничният косопад е подтиснат. Косменото стебло се стимулира чрез активиране микроциркулацията на скалпа и косата расте по-бързо.
Растежът на косата е стимулиран, косопадът - значително намален, космената маса - увеличена. 
Благодарение на леката си текстура NEOPTIDE прониква лесно, не омазнява косата и позволява ежедневна употреба. 
 
 
НАЧИН НА УПОТРЕБА:
 
Нанесете 1 мл от лосиона веднъж дневно, за предпочитане вечер, директно върху сух скалп /1 мл отговаря на 12 пулверизации/. Масажирайте добре, за да улесните проникването му. Не изплаквайте. Избягвайте употребата на шампоан през следващите 2 часа. Третирането трябва да продължи минимум 3 месеца. Една кутия е достатъчна за 3 месечно приложение /1 флакон месечно/.

За информация и поръчки: