Фито phytosolba color 4D светъл златист кестен

Фито phytosolba color 4D светъл златист кестен

Тегло: 100.00 гр.

Вижте още продукти от: PHYTO

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

Дълготрайна боя за коса на растителна основа, осигуряваща перфектно покритие дори на бели коси, придаваща наситен цвят и блясък, омекотяваща и защитаваща, благодарение на растителните пигменти и техните естествени оцветяващи свойства. Phyto Phytosolba Color Hair Colour 4D Light Golden Chestnut покрива 100% белите коси още от първото нанасяне, цветът се запазва блестящ за дълго време. Боята е специално формулиранa да не уврежда косата и скалпа и да минимизира риска от алергии. Продуктът е изключително лесен за употреба, с кремообразна текстура, която се нанася лесно и равномерно от корените до краищата на косата. Всяка опаковка съдържа:
- 1 бр. Лосион 60мл
- 1 бр. Оцветяващ крем 40мл
- 1 бр. Балсам за след боядисване
- 1 чифт ръкавици
Багрилата за коса могат да предизвикат тежки алергични реакции. Прочетете и следвайте инструкцията в опаковката. Продуктът не е предназначен за употреба от лица на възраст под 16 години. Временните татуировки с черна къна могат да повишат риска от алергия. Не боядисвайте косата си, ако:
- Имате обрив на лицето или скалпът ви е чувствителен, възпален или наранен.
- Вече сте получавали някаква реакция след боядисване на косата.
- В миналото вече сте получавали реакция след временно татуиране с черна къна.
Направете тест за алергия 48 ч. преди нанасяне на боята. Използвайте единствено за външна употреба. Избягвайте контакт с очите и използвайте преди изтичане на срока за годност. Съхранявайте на място недостъпно за деца и далеч от пряка слънчева светлина.

За информация и поръчки: