+359 878 292 513

ФИТОВАЛ ПЛЮС ЛОСИОН 40 МЛ.

ФИТОВАЛ ПЛЮС ЛОСИОН 40 МЛ.

Тегло: 100.00 гр.

Вижте още продукти от: KRKA

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

ФИТОВАЛ ПЛЮС ЛОСИОН

Съвет за хидратация на косата
Разресвайте косата си редовно
Разресването на косата няколко пъти дневно, но не твърде грубо, може да благоприятства разнасянето на мазнини от скалпа по цялата дължина на косъма. Освен това то стимулира скалпа да произвежда повече мазнини, които ще придадат повече блясък на косата. Използвайте меки четки с естествен косъм и извършвайте движенията внимателно, без да дърпате и да дерете кожата на главата си с четката. Забравете обаче старото правило, че всеки ден трябва да разресвате косата си по 100 пъти, за да бъде тя здрава. Това само ще я увреди и накъса. Достатъчно е да сресвате косата си сутрин и вечер, за да премахнете мръсотията и заплетените възли в нея.
 

Патентованата формула с нейната уникална комбинация от три растителни активни вещества има дълбоко действие: подобрява кръвообращението в кожата на главата и храненето на корените на космите. Ескулин и ксименинова киселина подобряват микроциркуацията в тъканите, обграждащи корените на косата и по този начин увеличава доставянето на хранителни вещества за космените фоликули. Лауриновата киселина потиска 5-алфа редуктазата и по този начин влияе на трансформирането на мъжкия полов хормон. Това осигурява по-добро доставяне на хранителни вещества за косата.

Употреба:

Препоръчва се при засилено опадане на косата. Масажирайте 5 мл. от лосиона еднократно дневно поне три пъти седмично върху суха кожа на главата. Не измивайте след нанасянето! Използвайте поне 3 последователни месеца. В случай на контакт с очите, изплакнете ги обилно с вода. Повтаряйте употребата през пролетта и есента.

 

За информация и поръчки: