+359 878 292 513

ФИТОВАЛ ПЛЮС ШАМПОАН 200 МЛ./П/В КОСОПАД

ФИТОВАЛ ПЛЮС ШАМПОАН ПРОТИВ КОСОПАД 200 МЛ

Тегло: 200.00 гр.

Вижте още продукти от: KRKA

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

ФИТОВАЛ ПЛЮС ШАМПОАН ПРОТИВ КОСОПАД 

Съвет за хидратация на косата
Подбирането на козметичните продукти в грижа за косата трябва да бъде съобразено спрямо състоянието на скалпа и на косите в конкретния момент, тъй като то може да варира. Тя трябва да се мие толкова пъти, колкото е необходимо, но с малко шампоан, който е добре разпенен в дланите ви и който е за ежедневна употреба. Ако температурата на околната среда е достатъчно високо, можете да оставите косата да изсъхне естествено на въздух.
 

Уникална комбинация съдържаща пшенични пептиди, които проникват дълбоко в кортекса на косъма и укрепват структурата на косата и гликоген, който във вътрешността на луковицата на косъма се трансформира в енергия, която стимулира деленето и метаболизма на клетките. Ускоряването на процесите в корените на косъма стимулира растежа на по-здрава коса.

Резултати от изпитване:

Намалява загубата на коса по време на измиване и увеличава обема на косата. Увеличава жизнеността и блясъка на косата при повече от 73% от хората, при които е бил тестван.

Употреба:

Нанесете върху влажна коса и масажирайте кожата на главата. Оставете да действа три минути и след това изплакнете обилно с вода. При необходимост можете да повторите процедурата. Използвайте редовно за измиване на косата, когато тя е предразположена към опадане.

 

За информация и поръчки: