+359 878 292 513

КЛОРАН-ШАМПОАНИ СУХ С ОВЕС 150 ГР.

Тегло: 250.00 гр.

Вижте още продукти от: KLORANE

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

КЛОРАН СУХ ШАМПОАН С ОВЕС

 

Сухият шампоан с екстракт от овес меко почиства косите, без при това да е необходимо тяхното мокрене. За няколко минути замърсяванията и праха се елиминират, косата е чиста и красива. Едно наистина авангардно решение за жените които бързат, а и за тези, които не искат да измиват често косата си.
Лаборатории Клоран са разработили оригинален продукт, за да можете да почиствате косата си без да я мокрите. Практичен и бърз за употреба, сухият шампоан с мляко от овес Клоран е идеален за хора, които бързат и нямат възможност да си измият косата. Той дължи почистващите си свойства на оригинална комбинация от агенти със силни абсорбиращи свойства, които действат като истински гъби върху нечистотиите и себума по скалпа. Косата преоткрива обема и лекотата за няколко минути. Хипоалергенен.
Необходимо е да разклатите добре флакона преди употреба, впръскайте на разстояние 30 см от косата малко количество от шампоана. Оставете да подейства 2 минути, след това разрешете косата грижливо, за да премахнете следите от пудра. Избягвайте вдишването и контакта с очи. Шампоанът може да се използва толкова често, колкото се налага.

За информация и поръчки: