+359 878 292 513

КРИСТАЛЕН РОЛ ОН

Кристален Рол он Victoria Bell

Тегло: 200.00 гр.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

Victoria Bell’s

Crystal Deodorant е с революционно нова формула и начин на действие, които трайно и безотказно унищожават бактерията, отговорна за появата на телесната миризма.

* контролира изпотяването;
* убива неприятната миризма;
* без да запушва порите;
* без аромат, подходящ за мъже и жени;
* действа незабавно и ефективно;
* не оставя петна по дрехите;
* 100 % природен, безвреден за човешкото здраве и околната среда;
* 24 часово действие;
* безкрайно икономичен - достатъчен за 12 месеца.
 
От какво се предизвиква неприятната миризма на тялото?
Погрешно е схващането, че телесната миризма се предизвиква от потта и високите летни температури! Тя е вторичен продукт, който се получава при взаимодействието на потта със специфичен вид кожна бактерия, живееща навсякъде около нас.

Как действа Victoria Bell’s Crystal Deodorant?
Тъй като чрез потенето регулираме постоянната телесна температура и изхвърлянето на токсините, не е здравословно да го спираме. Затова с Victoria Bell’s Crystal Deodorant нанасяме защитен слой, без да запушваме порите, като по този начин създаваме среда, невъзможна за проникването и развитието на бактерията и така премахваме предпоставките за неприятна миризма по тялото и дрехите.Тъй като природният кристал е без аромат, без притеснение може да го съчетаете с любимия си парфюм. Освен че не позволява потта да се разлага, действа антибактерицидно и предпазва от широка гама гъбични и кожно-алергични фактори. Може да се ползва освен като дезодорант и за почистване на мазна кожа.

Защо Victoria Bell’s Crystal Deodorant, а не обикновените дезодоранти?
Познатите ни досега дезодоранти са създадени на базата на различни алуминиеви съединения и изкуствено създадени химикали, които проникват през кожата и имат доказано вредно въздействие върху човешкия организъм и могат да предизвикат алергии, обриви, неразположение и др. Новият кристален Victoria Bell’s Crystal Deodorant е съставен от 100% безвредни за организма натурални еко продукти - минерални соли и естествени антиоксиданти. Лесен е за носене и употреба, затова може да го ползвате вкъщи, на работа, на парти, на път или докато спортувате. Освен това Victoria Bell’s Crystal Deodorant е и абсолютно безвреден за околната среда и озоновия слой, защото не изпуска CO2 (за разлика от обикновените дезодоранти).В днешното все по-забързано, продължително и напрегнато ежедневие всеки от нас се нуждае от все по-дълготрайна защита. Именно затова революционната формула на Victoria Bell’s Crystal Deodorant Ви предпазва от неприятната миризма цели 24 часа. Оставате свежи и сигурни в себе си, независимо къде сте и какво правите.

За информация и поръчки: