+359 878 292 513

BR-ОРХИДЕЯ И ЛИЛИЯ-ГЕЛ ВАНА И ДУШ 350 МЛ

Орхидея и Лилия Гел за вана и душ 350 мл

Тегло: 350.00 гр.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

Гел за вана и душ Орхидея и Водна Лилия 350ml

Факти за кожата
Мазната кожа се характеризира с по-големи пори, лъщене на кожата, както и различни черни точки и пъпки. Омазняването може да се получи само по някое време на годината и ако имате мазна кожа, то тя се влошава по време на пубертета, но също и при различни хормонални промени в тялото. Стресът също няма да ви се отрази добре, така те се омазнява повече. За да помогнем на кожата си, трябва да я миете два пъти на ден. Почистващото средство трябва да е с изчистено съдържание и да не я мажем прекалено. Не бива да пукаме и натискаме пъпките, защото това увеличава процеса на оздравяване на кожата на лицето. Трябва да избираме продукти, които намаляват порите, но не ги запушват.
 

Нежен гел за вана и душ, обогатен с Витамин Е, за предпазване на кожата. Гелът за вана и душ Орхидея и Водна Лилия доставя богата кремообразна пяна, която почиства и хидратира кожата, като я оставя мека, гладка и деликатно ароматизирана. 
Използвайте преди лосиона за ръце и тяло Орхидея и Водна Лилия.

Лек, чист, свеж, модерен аромат, откриващ се с комбинация от екзотично Манго и сочни плодове, в цветна и чувствена сърцевина с открояваща се Водна Лилия, и акценти на Зюмбюл и ванилова Орхидея. 

За информация и поръчки: