+359 878 292 513

NIVELAZIONE-ДЕЗОД.СПРЕЙ П/В ГЪБИЧКИ

Nivelazione - дезодорант спрей против гъбички

Тегло: 100.00 гр.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание
Факти за гъбичните инфекции
Гъбичните инфекции са едни от най-разпространените проблеми при хората, тъй като те предпочитат да живеят в топла и влажна среда, а хората им предлагат тези условия, затова често се повяват гъбички в устата или вагината при жените. Гъбичните инфекции при жените причиняват сърбеж зачервяване във вагината, както бяло или жълтеникаво оцветяване. Повече от 75% от жените са получавали това заболяване през даден период от живота си, много жени са се подлагали на различни видове лечение, но това, което убягва на повечето е, че има много натурални средства, с които може да се пребори същността на заболяването без странични ефекти.
 

Серия Farmona NIVELAZIONE ® - за здрави крака с грижа и профилактика на гъбичните заболявания създадена от Лабораторията на Натурална Козметика Фармона. Оригиналните съставки, които се използват в продуктите решават индивидуалните проблеми на всеки от нас.  Продуктите съчетават ефективността на натурални активни съставки с най-новите разработки и открития на съвременната дерматология и козметология в кожните проблеми и заболявания.

Балансира функциите на потните жлези и предотвратява прекомерното потене на краката. Съдържа патентована съставка Sensidin ® DO, която действа директно върху потните жлези без да ги блокира. Предотвратява неприятните миризми и възвръща свежестта и сухотата на краката. С удължено действие. Не съдържа алкохол. Не дразни кожата. Оставя фин цветен аромат.

Редовното прилагане на дезодорант осигурява ефективна защита срещу гъбични инфекции и неприятна миризма, както и осигурява сухота и свежест през целия ден.

За информация и поръчки: