+359 878 292 513

AVENE-ПОЧИСТВ.ЛОСИОН-НЕТОЛЕР.КОЖИ

Avene почистващ лосион за нетолерантна кожа

Тегло: 250.00 гр.

Вижте още продукти от: AVENE

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

ПОЧИСТВАЩ ЛОСИОН ЗА НЕТОЛЕРАНТНА КОЖА

Интересни факти за ароматите
Лимоновото масло може да се използва за намаляване на треската и за лекуването на инфекции в устната кухина, срещу грип, астма и бронхит. Най-ценното свойство на това етерично масло е, че стимулира работата на имунната система. То пречиства организма, стимулира функциите на храносмилателната система, намалява целулита и се бори срещу запека. Маслото редуцира киселинността в организма и е много полезно при акне, артрит, ревматизъм, циреи, абцеси и подагра. Лимоновото масло не е токсично, но въпреки това то може да предизвика раздразване на кожата и повишена чувствителност.
 

 

Почиства и демакиира (лице и очи) естествено чувствителната или станала раздразнима кожа.

Без изплакване, без парабени, без ароматизатори.

 

Полезни действия
Лосионът за нетолерантна кожа се ползва от формула с нова активна съставка, Парсерин, която намалява кожната реактивност.
o   Успокояващо: облекчава раздразнението, благодарение на Термалната вода Avène, природно успокояваща и антииритативна, в комбинация с Парсерин..

o   Почистващо и демакииращо: неговите почистващи агенти с растителен произход предотвратяват раздразнението, което може да се провокира при изплакване с вода.
o  Висока толерантност: неговата формула е разработена с мининум съставки, подбрани по нежност.

Подходящ ли е за мен ?

Почистващият лосион за нетолерантна кожа е предназначен за свръхчувствителна раздразнима кожа. Много флуиден и свеж при нанасяне, той оставя кожата чиста и комфортна, без никакво усещане за опъване.

Препоръки за употреба

o    Нанасяйте сутрин и вечер, с помощта на памук или с върха на пръстите върху лицето, шията и клепачите посредством леки кръгови движения.
o    Деликатно отстранете, без търкане. Подновете, ако е необходимо.
o    Препоръчва се да завършите с фина струя Термална вода Avène преди да нанесете Крем или Богат крем за нетолерантна кожа.

За информация и поръчки: