+359 878 292 513

АТОДЕРМ НУТРИТИВ КРЕМ ЛИЦЕ 40 МЛ.

Биодерма Атодерм Нутритив крем за лице 40 мл.

Тегло: 200.00 гр.

Вижте още продукти от: BIODERMA

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

ПОКАЗАНИЯ:

Дневна грижа за лице, която подхранва, възстановява хидролипидния слой и успокоява много сухата, изтъняла и реактивна кожа.

 

СВОЙСТВА:

При сухата кожа липсват вода и мазнини и нейният хидролипиден слой може да  се разпадне. Този слой действа като защитна бариера на повърхността и е жизненоважен за поддържането на хидратацията на кожата. В резултат на неговото разпадане, кожата става суха и може да бъде груба, реактивна и да се бели. За да се отговори на нуждите на много сухата кожа, изследванията на BIODERMA  разработиха ATODERM  NUTRITIVE. Тази силно подхранваща грижа за кожата съчетава две естествени активни съставки - масло от шея и екстракт от авокадо, известни със своите подхранващи, възстановяващи и успокояващи свойства, и две хидратиращи, активни съставки - вазелин и глицерин. Силно концентрирани в немазна "богата кремообразна" консистенция, тези активни съставки помагат за възстановяване на баланса в кожата между вода и липиди, така че тя бързо възвръща първоначалното си усещане за комфорт и еластичност. Патентованият естествен комплекс D.A.F. повишава прага на поносимост на кожата. Изключителна поносимост. Хидроалергичен. Некомедоногенен.

 

ПРИЛОЖЕНИЕ:

Нанасяйте сутрин и вечер по цялото лице и шия, след почистване с ATODERM   Gel moussant /гел-пяна/, или със силно обогатения сапун ATODERM  Ultra-rich soar. Отлична основа за грим

За информация и поръчки: