+359 878 292 513

Биохерба - Възстановяващо масло за лице х 50 мл.

Биохерба - Възстановяващо масло за лице х 50 мл.

Тегло: 100.00 гр.

Вижте още продукти от: Биохерба

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

Биохерба - Възстановяващо масло за лице 

 

Кожата на лицето се нуждае от непрекъсната грижа и възстановяване. Това не е тайна за никого и за да изглежда вашата кжоа на лицето добре, може да използвате възстановяващо масло за лице на фирма Биохерба Р ООД.

 

Приложение: Невероятната комбинация от етерични и базови масла спомагат кожата да се възстанови от вредните влияния на околната среда, както и от негативните емоции, които най-често са породени от умора и стрес. Базовите масла се грижат за хидро-липидния слой на кожата, а маслото от роза възстановява кожата, докато маслата от лавандула и розмариз действат противовъзпалително.

 

Съдържащите се в състава на това масло за лице витамини, ß-каротен, прополис, колаген ще възстановят еластичността и свежестта на уморената и повяхнала кожа.

 

Начин на употреба: Възстановяващото масло за лице се нанася с леки, масажни движения, като областта на шията не бива да се пропуска.

 

Противопоказания: Да не се прилага от бременни, деца и хора, чувствителни към етерични масла!

 

Състав: Етерични масла от роза, маточина, розмарин, мента, смесени с натурални масла от пшенични зародиши, кайсиеви ядки, кокос, витамини А, С, D, E, F, ß-каротен, прополис, колаген.

 

Съхранение: Да се държи далеч от деца, на сухо, хладно място.

 

Количество в опаковката: 50 мл

За информация и поръчки: