+359 878 292 513

EUCERIN-VOLUME FILLER SPF 15 ОКЛООЧЕН

EUCERIN-VOLUME FILLER SPF 15 ОКЛООЧЕН

Тегло: 20.00 гр.

Вижте още продукти от: EUCERIN

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

Eucerin Volume-Filler околоочен крем

Околоочен крем за възстановяване на обема с SPF 15 за всички типове кожа

Околоочен крем за възстановяване на обема, подходящ за всички типове кожа, с магнолол, олигопептиди и хиалуронова киселина. Възстановява обема и подхранва кожата около очите. С SPF 15 и UVA филтри, за да предпази деликатната зона около очите. Офтамологично тестван. Подходящ при използване на контактни лещи.

Eucerin Volume-Filler околоочен крем за всеки тип кожа действа срещу отпускането на кожата, причинено от загуба на обем, особено в деликатната зона около очите. Съдържа три активни съставки, които навлизат в различни слоеве на кожата. Клинично тестваната формула спомага за възстановяване и стягане на зоната около очите.

Добитият по естествен начин магнолол повишава размера и боря на клетките, даващи обем*, а олигопептидите заздравяват дeрмалната връзка и стимулират синтеза на колаген*, за да се предотврати появата на нови фини линии. Хиалуроновата киселина действа на повърхността на кожата, като повишава задържането на вода за изглаждане на линиите, причинени от дехидратиране, които обикновено се появяват в крайчето на очите. С SPF 15 и UVA филтри, предпазва кожата от фотостареене. Офтамологично тестван, некомедогенен, не съдържа парабени, парфюм, алкохол или изкуствени оцветители.

*Ин витро проучвания.

СЪСТАВ

Aqua, Glycerin, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Synthetic Beeswax, Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Cetyl Palmitate, Behenyl Alcohol, Hydrogenated Coco-Glycerides, Octyldodecanol, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Polymethylsilsesquioxane, Methylpropanediol, Glyceryl Stearate Citrate, Arginine HCL, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Stearyl Alcohol, Magnolia Officinalis Bark Extract, Pimpinella Anisum Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Carbomer, Silica Dimethyl Silylate, Dimethicone, Trisodium EDTA, Ethylhexylglycerin, 1,2-Hexanediol, Phenoxyethanol

 

УПОТРЕБА

 

ЗА ВАШАТА ЕЖЕДНЕВНА ГРИЖА

Стъпка 1. Почистване
Почистете кожата с Eucerin DermatoCLEAN измиващ гел. Ако е необходимо, използвайте Eucerin DermatoCLEAN лосион за отстраняване на грим, за да премахнете всички следи от грим.

Стъпка 2. Тонизиране
Нанесете Eucerin DermatoCLEAN мицеларен разтвор 3 в 1 с помощта на памучен тампон, за да подготвите кожата за оптимално абсорбиране на активните съставки.

Стъпка 3. Грижа
Нанесете малко количество от Eucerin Volume-Filler околоочен крем в зоната около очите. Нанесете продукта с нежни потупващи движения с безименния пръст, като започнете от вътрешния край към скулите. Комбинирайте с избрания от вас Eucerin Volume-Filler дневен крем за останалата част от лицето ви за максимален възстановяващ обема ефект. Изчакайте от пет до десет минути, преди да нанесете грим. Ако планирате излагане на слънце, нанесете Eucerin слънцезащитен матиращ флуид за лице с SPF 30/50+ върху частите на главата, врата и гърдите, които ще са изложени на слънце, за да ги предпазите от фотостареене.

За информация и поръчки: