+359 878 292 513

ЛИЕРАК-МЕЗОЛИФТ-КРЕМ 50 МЛ.

LIERAC мезолифт крем 50 мл.

Тегло: 200.00 гр.

Вижте още продукти от: LIERAC

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

 LIERAC МЕЗОЛИФТ КРЕМ


 Какво трябва да знаете...

"Изтощената кожа" е относително често състояние, което се дължи на недостатъчност на витамини, минерали и олигоелементи. Жените са особено уязвими на проблема: всъщност, женската хормонална система играе важна роля в усвояването на някои минерали, олигоелементи и витамини. Определени етапи от живота на жената (менструация, бременност, кърмене, менопауза) довеждат до изчерпване на резервите в тялото, което води до по-изразено изтощение. Изтощаването на кожата може да доведе до:

• Забавена микроциркулация;

• Забавен клетъчен метаболизъм.

Решението на LIERAC...

МЕЗОЛИФТИНГ КОКТЕЙЛ 15%Concentré Mésolift подпомага третирането на епидермиса и дермиса чрез предоставяне на кожата на смесица от подхранващи и ревитализиращи съставки за „подобряване" на кожната тъкан. Високо концентриран (15%), Concentré Mésolift съдържа витамини (5%), минерали (5%) и хиалуронова киселина (5%), които действат като „специалната храна" за кожата.

Витамини 5%

Витамините са органични молекули, участващи във функционирането на тялото и системата за растеж. Всеки витамин изпълнява специфична роля.

Минерали 5%

Минералните соли и олигоелементите са своеобразно гориво за енергия и жизненост от първа необходимост за баланса на кожата.

Хиалуронова киселина 5%

Като вещество, което съществува в тялото по естествен път, хиалуроновата киселина присъства значително в дермиса, където поддържа колагенните фибри и други структурни протеини, като така участва в хидратацията на кожата. Хиалуроновата киселина е силно хигроскопично вещество, което може да задържа вода до хиляда пъти над своето тегло. Така тя помага за осигуряване на по-голяма еластичност и подобрена хидратация на кожата.

 

 МЕЗОЛИФТ КРЕМ

Лаборатории LIERAC черпят вдъхновение от дерматологичните техники за мезолифт, избягвайки физическото инжектиране, като предлагат МЕЗОЛИФТ КРЕМ - изключително решение против уморена и дехидратирана кожа със загуба на тонус и блясък, подходящо за всяка възраст.

Свежа и кремообразна формула, която съдържа 5% от комплекса мезолифт и цитрусови алфа-хидрокси киселини за незабавен блясък и противостареещо действие, както и коригиращи пигменти.Маслото от кайсия и екстрактът от лайм осигуряват хидратация и комфорт.

Начин на употреба:

Нанася се сутрин и/или вечер на идеално почистена кожа.За идеални резултати се препоръчва комбиниране на КОНЦЕНТРАТ МЕЗОЛИФТ и МЕЗОЛИФТ КРЕМ като перфектна програма срещу белезите на умора и загуба на тонус.

 

За информация и поръчки: