+359 878 292 513

AVENE-УСПОКОЯВ.ДЕМАКИАТОР ОЧИ

Avene успокояващ демакиатор за очи

Тегло: 200.00 гр.

Вижте още продукти от: AVENE

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

ДЕМАКИАТОР ЗА ОЧИ НЕЖНОСТ

Интересни факти за ароматите
Заради успокояващите си свойства маслото от жасмин помага при импотентност, фригидност, преждевременна еякулация и сексуални проблеми. Освен това има положително действие върху дихателната система, помага при ларингит, навяхвания, скованост на крайниците, повишава еластичността, облекчава мускулните болки, успокоява раздразнената кожа и премахва белезите и стриите. По принцип маслото няма токсичен ефект и не дразни кожата, но въпреки това при някои хора е възможно да се проявят алергични реакции. Освен това то не бива да се използва от бременни жени. Също така трябва да се внимава да не се използват големи количества от него, тъй като етеричното масло има силен релаксиращ ефект, който може да повлияе на концентрацията и поведението.
 

Отстранява нежно дори и водоустойчивия грим, без да оставя следи.

Без ароматизатори и парабени.

Полезни действия

o    Демакииращо: лишен от агресивни почистващи съставки, той перфектно отстранява без търкане грима от миглите и клепачите. Той е изотоничен със сълзите и тези, които носят контактни лещи могат да разчитат на сигурността му.

o    Успокояващо: термалната вода Avène, успокояваща и антииритативна, предоставя на клепачите Ви приятно усещане за свежест.

o    Доставящо комфорт: неговата нежна гелобразна течна текстура е лишена от мазнини и не оставя никакви следи, които могат да замъглят зрението Ви.

Подходящ ли е за мен?

Демакиаторът за очи Нежност е предназначен за демакииране на чувствителни очи, както и за тези, които носят контактни лещи.

Препоръки за употреба

o    Напоете памучен тампон.
o    Отстранете внимателно грима от миглите и клепачите.
o    За успокояване на околочния контур, напръскайте фина струя спрей с Термална вода Avène.

За информация и поръчки: