+359 878 292 513

"NATURE""S WAY-МЕД.БАЛСАМ МН.СУХИ РЪЦЕ 10%"

Медицински балсам за много сухи ръце 10% Уреа 56 гр.

Тегло: 100.00 гр.

Вижте още продукти от: FLEXITOL

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание
Действие
Съвети при тъмни кръгове под очите
Тъмните кръгове около очите са много неприятни. Те се появяват, защото някои хора имат прекалено тънка кожа, така че кръвообращението на клетките се вижда. При други причината е на хиперпигментацията под очите, което означава, че повече меланин се концентрира. А третата причина е ефектът на сенките, когато човек има вдлъбнатина под очите и тя кара светлината да се отразява като получава по-тъмно на тези места. Много хора имат един от трите проблема или трите едновременно.
 

Ефикасно решение за сухата кожа на ръцете, но без омазняващ ефект. Като допълнение към хидратирането, богатата комбинация от функционални съставки предпазва кожата от сухота и ? носи моментално облекчение от ефектите на дехидратацията. Този хидратиращ продукт е разработен съвместно с дерматолози, за да облекчава сърбящата и раздразнена кожа и същевременно да предпазва ръцете от вредни агенти, които причиняват прекомерна загуба на влага.Подходящо средство за симптоматично облекчение на лека форма на дерматит, екзема и псориазис. 

Приложение

Масажирайте нежно 2 до 3 пъти дневно според необходимостта от облекчаване на сухата кожа. Икономична употреба (заради богатата формула малко количество може да се използва дълго време). За възрастни и деца над 12 години.

ЗАБЕЛЕЖКИ 
Само за външна употреба. Избягвайте контакт с очите. Да се пази далеч от деца. Винаги след употреба поставяйте капачката. Прекратете употребата, ако се появи локално дразнение или обрив. Не нанасяйте върху възпалена или разранена кожа. Да се използва до 12 месеца след отваряне.

Странични ефекти

 Няма наблюдавани

За информация и поръчки: