+359 878 292 513

АСАМ-КРЕМ МАСАЖЕН С ШИПКА И ШИЙ 250 МЛ.

Krauterhof крем за тяло с шипка и ший 250 мл.

Тегло: 250.00 гр.

Вижте още продукти от: ASAM

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

За красива и сияйна кожа.

Маслото от шипка е уникален екстракт с несравними ароматерапевтични свойства и изключително благоприятно въздействие върху здравето и красотата на кожата. Съдържа в изобилие витамини  и мастни киселини, които са важна част от структурата на всяка жива клетка и определят нейния метаболизъм.

Ретинолът (най-чистата форма на вит. А) в състава на маслото от шипка има силно антиоксидантно действие и успешно се противопоставя на белезите на стареене, като същевременно увеличава силата на капилярите, подобрява структурата на свързващите тъкани и вида на кожата.

Шипковото масло тонизира  кръвоносните съдове и спомага за правилната циркулация на кръвта, което намалява зачервяването на кожата, причинено от спукани капиляри (венозни конци).
Витамините А и Е минимизират  вредния ефект на слънцето върху кожата,  възвръщат еластичността и забавят  дегенеративните процеси.

Маслото от шипка и маслото от ший са надеждна комбинация срещу неблагоприятните атмосферни влияния, слънчевите лъчи и ултравиолетовата радиация. Подходящи са за всеки тип кожа, като ù съдействат да се съхрани  по-дълго време свежа, жизнена и еластична.
Не съдържа парабени!

Състав

Активни съставки

Доза
  • Нанася се веднъж дневно с нежни масажни движения.

За максимално добър резултат комбинирайте с Пилинг за тяло с масло от ШИПКА и ШИЙ.

За информация и поръчки: