+359 878 292 513

КРЕМ ВИТАСИН С ГЕРАНИВО МАСЛО

КРЕМ ВИТАСИН С ГЕРАНИВО МАСЛО

Тегло: 0.50 гр.

Вижте още продукти от: "ВИТАСИН" ООД, България.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа

Код: 41450


РЕМ ВИТАСИН С ГЕРАНИЕВО МАСЛО 50 мл.

Козметичен крем със защитно и регенериращо за кожата действие, обогатен с гераниево масло.
Гераниевото етерично масло, по-известно като масло от здравец, допълва по превъзходен начин действието на крема Витасин. Със своите свойства влияе изключително благоприятно върху кожата. Новият, обогатен Витасин стимулира регенерацията на кожата, прави я гладка и мека. Има защитно действие и е подходящ за суха и чувствителна кожа. Добавянето на гераниево масло допълва натуралния характер на крема Витасин, като едновременно с това внася свеж, топъл и наситен аромат.

 

УПЪТВАНЕ за приложение на крем "ВИТАСИН"

Крем "ВИТАСИН" е приготвен по стара народна рецепта на базата на естествени съставки (натурални растителни и животин­ски мазнини, билки, пчелен восък, борова смола и др.). Притежава омекотяващо, хидратиращо, регенериращо и епителизиращо действие.

Крем "ВИТАСИН" е особено подходящ за изгаряне от различно естество (слънчево, термично или химично). При изгаряния, съпроводени с рани, се препоръчва използването на пластири, които се приготвят по следния начин:

    Съдържанието на една опаковка се поставя в термоустойчив съд и се затопля докато се разтопи. Предварително се при­готвят парчета от памучен плат (бархет, хасе) съобразно размерите на раните. Тези парчета плат се потапят в топлия крем, за да поемат от него и по този начин пластири­те са готови за употреба. Така приготвените пластири се съхраняват в полиетиленов плик на хладно място.
    Пластирът се поставя върху наранения участък и се закрепва с бинт. По този начин превръзките се правят два пъти дневно сутрин и вечер, докато се затвори раната. Освен при изгаряне пластирите се използват и при рани от различно естество (порезни, оперативни, декубитални и др.).

Състав: ADEPS SUILLUS, BUTTER, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, OLEA EUROPAEA FRUIT OIL, CERA ALBA, PINUS SYLVESTRIS RESIN, SUCROSE, SULFUR, PISTACIA LENTISCUS GUM, PELARGONIUM GRAVEOLENS OIL, CITRONELLOL, GERANIOL, LINALOOL, CITRAL, LIMONENE.

ПРОИЗВЕДЕН ОТ ЕСТЕСТВЕНИ КОМПОНЕНТИ.

Начин на употреба:
Третирайте редовно (поне три пъти дневно) засегнатите части на тялото, за да постигнете желания резултат. Понеже крем "ВИТАСИН" е изцяло натурален продукт, той може да се използва неограничено дълго време без опасност от странични ефекти и вредни въздействия.

Срок на годност: 24 месеца.
Съхранение: на хладно място.

Предупреждение:
След отваряне на опаковката кремът да се съхранява в хладилник!

Опаковка: 50 мл.

Производител: "ВИТАСИН" ООД, България.

 

За информация и поръчки: