+359 878 292 513

"ПАСТА ЗА ЗЪБИ ""SENSODYNE"" PRONAMEL 75 МЛ"

ПАСТА ЗА ЗЪБИ СЕНСОДИН "PRONAMEL" 75 МЛ

Тегло: 100.00 гр.

Вижте още продукти от: GLAXO SMITE KLINE

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

ПАСТА ЗА ЗЪБИ СЕНСОДИН "PRONAMEL"

 

Защитава Вашите зъби от проблема с киселинната ерозия. 
Според лекарите по дентална медицина, нарастващ проблем за стоматологичното здраве е киселинната ерозия на зъбния емайл, поради променящите се съвременни навици на хранене. От киселинна ерозия могат да бъдат засегнати дори здрави зъби. Съдържащите се киселини в храната, която консумираме ежедневно, като плодове, кисели напитки - портокалов сок, вино и др. могат да разтворят минералите, изграждащи нашите зъби, да разтворят емайла и така той изтънява по-лесно и по-бързо. Когато емайлът изтънее, зъбите стават видимо по-малко бели, по-слаби и чувствителни. Чувстителността на зъбите към горещи и студени храни и напитки може да бъде един от първите симптоми на киселинната ерозия.

Паста за зъби Sensodyne PRONAMEL е създадена специално за хора с чувствителни зъби и предпазва от киселинна ерозия. Тя е препоръчваната ежедневна паста за зъби, поради съдържанието на флуорид.

  • Чудесният й вкус поддържа усещането за свежест и чистота в устата
  • Помага и защитава от киселинна ерозия
  • Помага за заздравяване на зъбния емайл
  • Съдържа флуорид за защита от кариес
  • Специално създадена за хора с чувствителни зъби

Указания за употреба: Четкайте зъбите си с паста за зъби Сенсодин Пронамел от 2 до 4 пъти на ден. Преди употреба от деца под 12 годишна възраст се консултирайте със стоматолог. За деца на и под 6 години използвайте количество с големина на грахово зърно. Наблюдавайте миенето на зъбите им, за да се намали възможността от поглъщане на паста. Ако използвате и/или приемате флуор от други източници, консултирайте се с Вашия лекар и/или лекар по дентална медицина.

За информация и поръчки: