+359 878 292 513

SD EXPERT ENTAINEUR РЕМОДЕЛИРАЩ ГЕЛ ТЯЛО

Singuladerm xpert entraineur ремоделиращ гел тяло

Тегло: 100.00 гр.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

Singuladerm Xpert Entraineur е ново поколение козметичен гел за тяло, специално предназначен за борба с физиологични възрастови изменения на кожата на тялото. Едно истинско професионално решение. Концентрирана високоефективна формула, съдържаща уникална комбинация от доказали действието си съставки и пептиди, които стимулират синтеза на колаген и еластин (двата най-важни протеина в тялото, отговорни за здравия вид на кожата) в резултат, на което кожата е видимо по-стегната, по-еластична и по-мека.

Дерматологично тестван.

Съдържа:

5% Serilesine® - ново поколение пептид, който стимулира синтеза на ламинин-5, отговорен за доброто слепване между епидермиса и дермиса.

5% карнитин - съставка, която изгаря мазнините и спомага за оформянето на линията на тялото.

1% Antarcticine® - гликопротеин, извлечен от морска бактерия, който защитава кожата от неблагоприятното влияние на факторите на околната среда, засилва клетъчната регенерация, чрез стимулиране на синтеза на колаген тип 1 и тип 4 и еластин.

1% анти-оксиданти

0,2% кофеин - подпомага отделянето на излишните течности, мазнини и токсини от тялото и стяга кожата на тялото.

Начин на употреба: Нанасяйте два пъти дневно, като масажирате леко с кръгови движения върху талията и бедрата, и с движения нагоре върху бедрата и ръцете.


За информация и поръчки: