+359 878 292 513

Мелкфет с масло от Чаено дърво 200мл.

Мелкфет с масло от Чаено дърво 200мл.

Тегло: 1000.00 гр.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

Има добър ефект при циреи, брадавици, бенки, акне и рани.

Раните лесно заздравяват.

Прониква в кожата в дълбочина.


Млечния конкрет с чаено дърво действа ефективно при гъбични инфекции на ноктите, краката и влагалището.
При ухапвания от насекоми не позволява възпаления и премахва сърбежа, а също така действа репелентно върху насекомите.
Използва се при изгаряния /слънчеви и топлинни/. Бързо намалява болката и облекчава неприятните усещания при изгаряне. Не позволява увреждане на кожата.


Състав:
течен парафин, петропат, масло от листа на австралийското чаено дърво.

Начин на употреба: Нанася се тънък слой върху почистена кожа. Не се използва за лице при бебета.

 

СЪСТАВ:
масло от чаено дърво
•едно от най-важните антисептични и бактерицидни етерични масла 
•със силно антибактериално действие върху три групи микроорганизми – бактерии, гъбички и вируси 
• притежава подчертани противовъзпалителни свойства (предотвратява и отстранява инфекциите, възпаленията и акнето), има широкоспектърен антимикробен ефект 
•Помага при изгорено,рани,циреи,акне,псориазис.
*Хрема,болки в гърлото
*Болки в ставите(артрит,ишиас,шипове). 
ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ НА МЛЕЧНИЯ КОНКРЕТ С МАСЛО ОТ ЧАЕНО ДЪРВО
• за третиране на проблематична кожа – решава проблемите с акнето, малките ранички и абсцеси 
•за третиране на различни форми на дерматит и кожни алергии 
•третиране на гъбични заболявания по кожата 
•подходящ за грижи за интимните части (при вагинални възпаления) 
•за третиране на вируса на херпеса (устните, лицето, гениталиите) – облекчава болката, предотвратява по-нататъшното му развитие 
•третиране на малки брадавици 
•облекчава последиците от изгаряния (физически източници на топлина и слънце) 
•действа отблъскващо на насекомите и облекчава последиците от техните ухапвания 
Чаеното дърво представлява австралийски храст или ниско дърво с игловидни листа и нежни белезникаво-жълти или виолетови цветове. Маслото от него е “зеленото злато” на Австралия и се получава чрез дестилация на водна пара: от около 1 тон листа се получават 10 литра масло. Етеричното масло от чаено дърво е популярно в ароматерапията и е съставна част на много и различни ароматерапевтични, съответно козметични препарати. Днес то е едно от най-важните антисептични и бактерицидни етерични масла. 
Коренното население на Австралия от столетия са използвали листата на чаеното дърво за различни лечебни процедури – за лекуване на рани, ухапвания от насекоми и различни инфекции. Приложението на това ценно етерично масло в модерната медицина води началото си от 1925 година, но едва от 1976 насам започва дестилирането му в по-големи количества за търговски цели. Благодарение на доброто му биологично действие то се използва при третирането на редица здравни проблеми. 
АНТИСЕПТИЧНО ДЕЙСТВИЕ НА МЛЕЧНИЯ КОНКРЕТ С МАСЛО ОТ ЧАЕНО ДЪРВО
Dr. Forster е разработил идеалната комбинация – смес от млечен конкрет и етерично масло от чаено дърво. Тя притежава характерен билков аромат, не съдържа консерванти и е подходяща за грижи и защита на всички типове кожа. Маслото е предвидено за третиране на проблематична и нечиста кожа. На първо място са проблемите с акне и малките пъпчици. Следват другите увреждания по кожата и абсцесите, съответно раничките по кожата. Със своето антисептично действие чаеното масло предотвратява развитието на микроорганизмите и възпаленията в резултат от тяхното действие. Различните форми на дерматит – възпалителните процеси по кожата, дори и тези от типа на алергиите, реагират позитивно на чаеното масло. Това масло може да се прилага вместо антибиотични унгвенти. 
Вирусите на херпеса предизвикват сериозни проблеми – става дума за неприятните малки мехурчета, появяващи се върху устните или лицето, съответно върху други кожни участъци, включително и върху гениталиите. В някои случаи третирането на различни малки брадавици с масло от чаено дърво води до успешни резултати при упорито мазане. С маслото се третират и изгаряния (от физически източници на топлина и от слънце).
Моменталното намаляване на болката, както и антисептичното му действие облекчават неприятните усещания, свързани с изгарянията (болка, горене, зачервяване, поява на малки мехурчета…. 
Ухапванията от насекоми, предизвикващи сърбеж и зачервяване върху кожата са друг неприятен проблем, който също се повлиява добре с маслото от чаено дърво. От една страна то действа отблъскващо – репелентно върху насекомите, а от друга страна премахва сърбежа и болката.

За информация и поръчки: