+359 878 292 513

"ПАСТА ЗА ЗЪБИ ""ЛАКАЛУТ"" СЕНЗИТИВ"

Паста за зъби Лакалут Сензитив

Тегло: 200.00 гр.

Вижте още продукти от: Natur Product

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

Лакалут (Lacalut) Sensitive, Лакалут (Lacalut) Sensitive 6 билки пасти за зъби

Факти за зъбите
Помните как майка ви ви казваше, че почти всичко е вредно за зъбите и може би не сте забравили някои от заканите, но ако си мислите, че може да не е била права за някои от нещата, помислете пак и четете по нататък. Дали наистина избелващите препарати са полезни. А белите зъби за мечта за всички ни затова сме склонни да се подвеждаме по реклами и да взимаме избелващи продукти, но нека видим какво казва зъболекаря Грегъри Паскериан. Според него лентите и други поставящи се върху зъбите продукти, които съдържа пероксид, може да доведат до пристрастяване и може да навредят на емайла ви.
 

Почиства зъбите и зъбните шийки, като намалява болезнената им чувствителност. Предпазва от кариес. Пастата за зъби Lacalut Sensitive намалява чувствителността на зъбите след 10-ия до 12-ия ден при употреба 2 пъти дневно, докато прилагането на регулярни флуорни пасти за зъби – след 19-ия до 20-ия ден.

Тези резултати са установени в клинични лабораторни изследвания върху ефективността на пастата за зъби Lacalut Sensitive в Украйна под егидата на Стоматологичното дружество на Украйна, 2005 г.

 

За информация и поръчки: