+359 878 292 513

URIAGE-ISOPHY SPREY NASAL-СПРЕИ НОС БЕБЕ

Uriage Isophy назален спрей за бебета и деца 100 мл.

Тегло: 200.00 гр.

Вижте още продукти от: URIAGE

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

Назален спрей за нежно почистване на ноздрите, при запушване от алергия или инфекция. Подходящ за бебета след навършване на една година. Лигавицата на носната кухина е крехка и уязвима на бактерии, вируси, студ и замърсяване. Тя реагира, като произвежда обилно количество секрет. Редовното почистване на носния секрет е важно за бебетата и малките деца, тъй като те не знаят и не могат сами да си почистват нослето. Спреят овлажнява лигавицата и улеснява изчистването на излишния секрет. Съдържа Термална вода Uriage (100%), директно бутилирана от извора, минерални соли и микроелементи, Мед, Манган, Цинк и Калций. Притежава почистващо, успокояващо и защитното действие спрямо чувствителната лигавица, отпушва носа и намалява алергените. Микроелементите в състава му подкрепят имунната система. Спреят е медицинско изделие, което е регулиран здравен продукт, носещ маркировката "СЕ" в съответствие с приложимите разпоредби.

Действия:

    Почиства: премахва секрета, отпушва носа, почиства лигавиците на носа, не изсушава;
    Успокоява: за ежедневна грижа, успокоява лигавиците и намалява алергените;
    Защитава: микроелементите, намиращи се в състава му подпомагат естествената защита на организма, подходящ за употреба в случаи на алергии и инфекции.

Активни съставки: 100% Термална вода Uriage, естествено богата на мед, цинк, манган и калций.

Хипоалергенен. Не съдържа консерванти и аромати.

Начин на употреба: Впръсквайте веднъж или два пъти във всяка ноздра, като повтаряте толкова често, колкото е необходимо. За ежедневна употреба.

Състав: термална вода Уриаж, минерални соли като: натрий, магнезий, калций - 600 мг., калий, хлор, сулфати и бикарбонати, олигоелементи като: мед - 75 мкг., цинк - 160 мкг., манган - 154 мкг. и силиций.

За информация и поръчки: