+359 878 292 513

URIAGE-KERATOSANE 30

URIAGE-KERATOSANE 30

Тегло: 75.00 гр.

Вижте още продукти от: URIAGE

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Uriage Kératosane 30  високо толерантен крем-гел за цялостна грижа при загрубяла кожа, който успокоява и спомага за възстановяването, омекотяването и изглаждането на кожата. Концентрацията на урея в Юриаж Кератозан 30 Гел-крем за загрубяла и суха кожа указва мощно кератолитично действие върху областите на тялото с груба или задебелена кожа. Без парабени. Хипоалергенен. Некомедоногенен.

Uriage Kératosane 30 - Грижа при загрубявания, мазоли и удебелена кожа e продукт, съдържащ урея в прецизна концентрация, съобразена със загрубяването на кожата и толерантността.

Експертна дерматологична грижа, черпеща силата и ефикасността си от уникалната термална вода Uriage, подарък от сърцето на Френските Алпи. Модерна, иновативна и посветена на своите потребители, днес Uriage е водеща дерматологична марка, предписвана от дерматолози, алерголози и педиатри, препоръчвана от фармацевти и обичана от своите потребители по цял свят. Уникална симбиоза между автентичност, експертиза и впечатляващи козметични качества, Uriage е изборът на съвременния потребител, който не прави компромиси с качеството на грижата, която полага за себе си и своите близки.

Производител: Laboratoires Uriage

 

 

 

 

 

За информация и поръчки: