+359 878 292 513

DENTISSIMO-ПРОМО GOLD+SENSETIVE

DENTISSIMO- ПЗ ГОЛД + ВУ ГЪМ ПРОТЕКШЪН

Тегло: 325.00 гр.

Вижте още продукти от: MedHouse Swiss Bulgaria

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


ИЗБЕЛВАЩА ПАСТА ЗА ЗЪБИ ДЕНТИСИМО ГОЛД 75 мл

Гел-пастата Дентисимо Голд гарантира високоефективни резултати за избелване на емайла. Благодарение на натуралните си съставки и свойствата на златото, зъбите стават здрави и бели.
С иновативната й формула ще постигнете ефекта "Холивудска усмивка". Пастата за зъби е с приятен вкус и оставя дъха свеж.
Златото помага за поддържане на зъбите бели и здрави. Хидратираният Силициев диоксид нежно почиства плаката. Ксилитолът и Натриевият монофлуорфосфат предпазват от бактерии и укрепват горния слой на зъбния емайл, което предотвратява появата на кариеси. Натриевият хиалуронат допринася за здравето на венците. Здравецът спомага за намаляване чувствителността на зъбите и венците. Витамин Б 5 предотвратява появата на раздразнения. Евгенолът и Колоидното злато имат антибактериален ефект. Влияят благоприятно върху здравето на зъбите и венците и неутрализират лошия дъх. Слюдата придава неотразим блясък на вашата усмивка.
Органичните съставки в пастата са подбрани внимателно и са под стриктен контрол.

Начин на употреба: Почиствайте зъбите си два пъти дневно. След употреба на пастата изплакнете с вода. Не поглъщайте.

Състав: Sodium Lauryl Sulfate, Chlorhexidine, Peroxide, Parabens, Gluten, Triclosan.

Не съдържа флуорид.

Опаковка: 75 мл.

ВОДА ЗА УСТА ДЕНТИСИМО ГЪМ ПРОТЕКШЪН 250 мл

DENTISSIMO MOUTHWASH GUM PROTECTION защитава венците и зъбите, предотвратява образуването на кариеси, пародонтит, гингивит и стоматит. Ефективно помага да се спре кървенето на венците. Екстрактът от петнист здравец има стимулиращ, хемостатичен ефект и подпомага обновяването на клетките на устната лигавица. Балансираната комбинация от натурално масло от смирна, екстракти от ратания и лайка противодейства на разпространението на бактерии и успокоява раздразнената лигавица. Екстрактът от градински чай дезинфекцира и укрепва венците. Витамин E подпомага цялостния лечебен процес. Поддържа венците здрави, като намалява свободните радикали, които предизвикват възпаление. Цинковият хлорид прониква в дълбоките слоевете на устната лигавица, където противодейства на прогресивното натрупване на бактериална плака между зъбите и венците. Също така ефективно премахва зъбния камък. Благодарение наличието на хексетидин, водата за уста е ценна помощ за контрол на халитозата.

    Не оцветява зъбите.
    Без алкохол, флуорид и SLS.
    Подходяща за чувствителни венци.

Начин на употреба: След всяко миене на зъбите или след хранене, изплакнете устата за 30 секунди с 20 мл от водата за уста. Препоръчителна е употребата след паста за зъби DENTISSIMO®. Не поглъщайте водата.

Подходяща за възрастни и деца над 12 години.

За информация и поръчки: