+359 878 292 513

ИНСАДЕНТ КАПС.Х 30

ИНСАДЕНТ КАПСУЛИ  Х 30

Тегло: 200.00 гр.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

 INSADENT® / ИНСАДЕНТ®Solucaps (Течни капсули)

Здрави венци за здрави зъби

 

Какво представлява Insadent?

Стоматологично средство с благоприятен ефект върху пародонта.

 

Какво съдържа Insadent Solucaps?

Висококачествен стандартизиран екстракт от десапонизирана фракция на Zea Mays (царевични зърна) 30 mg и фолиева киселина 200 mg. Активните съставки на Zea Mays представляват естествена смес от фитостероли 60-70%; антиоксиданти, вкл. токофероли, 10-20%, хидрокарбонати 5-8% и вещества с естрогенно, андрогенно и гонадотропно действие. Процесът на стандартизация гарантира чистотата и ефективността на всяка капсула.

 

Защо Insadent solucaps е толкова специален?

Insadent solucaps се различава от другите препарати по качеството на съставките, фармацевтичната форма и технологията на производството. Активните съставки се намират в по-ефективна мастноразтворима форма. Solucaps (течни капсули) е запазена марка на фирма БОРОЛА. Тази форма позволява бързо и цялостно усвояване на активните съставки и осигурява по-мощно действие.

 

Как действа Insadent Solucaps върху венците?

Активните съставки на препарата оказват допълващ и комплексен фармакодинамичен ефект с противовъзпалително и регенериращо действие върху съединителната тъкан и епитела в устната кухина, преустановяване резорбцията на алвеоларната кост, усилване продукцията на слюнка и намаляване на нейния вискозитет.

 

Кога да използваме Insadent Solucaps?

Благоприятен ефект при възпаление на венците и пародонта; за премахване на лош дъх и сухота в устата от медикаментозен произход.

 

Как да прилагаме Insadent Solucaps?

При възпаление на венците и пародонта Insadent Solucaps се приема по 1 течна капсула 2 пъти дневно в продължение на 3 месеца. При нужда курсът на приложение може да се повтори. При други състояния препаратът се приема от 1 до 2 капсули дневно. Insadent solucaps трябва да се приема непосредствено преди хранене. Следвайте указанията на вашия стоматолог.

 

Има ли ограничение при прием на Insadent?

Insadent не се препоръчва при малки деца.

 

Лекарствени и други форми на взаимодействие?

Не са наблюдавани лекарствени и други форми на взаимодействие.

 

Има ли нежелани ефекти?

Insadent е естествен продукт и е практически безвреден. Не са наблюдавани нежелани ефекти даже при продължително приложение.

 

Какви са научните доказателства в подкрепа на Insadent?

Съставките на Insadent са проучени по отношение на ефективността и безопасността при възпаление на венците и пародонта. Клиничните и лабораторните данни показват, че Insadent има противовъзпалително и регенериращо действие върху съединителната тъкан и епитела в устната кухина; намалява налепите; преустановява резорбцията на алвеоларната кост чрез стимулиране на остеоцитите; намалява разклащането на зъбите и оказва благоприятен ефект върху сърдечно-съдовата система.

 

За информация и поръчки: