+359 878 292 513

ЦИТРОСЕПТ ДЕНТАЛ 15

ЦИТРОСЕПТ ДЕНТАЛ 15 Цитросепт дентал 15 гр.

Тегло: 100.00 гр.

Вижте още продукти от: VEDRA

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

Гел за приложение в устната кухина
В устната кухина е възможно развитието на бактерии и гъбички. Това може да причини дискомфорт, усещане за парене и лош дъх.
Citrosept Dental - освежаващ и антибактериален гел, който подпомага поддържането на по-добра хигиена в устата и увеличава усещането за комфорт. Предпазва от възникване на орален дискомфорт, особено при хора, които използват зъбни протези и ортодонтни апарати.
Citrosept Dental успокоява раздразненията на лигавицата и предотвратява появата на неприятен дъх в устата. Спомага за поддържането на нормалната флора в устната кухина.
Citrosept Dental предпазва от размножаване на микроорганизми в устната кухина, особено гъбички и бактерии. Препоръчва се за употреба от хора, податливи на промени, причинени от гъбички и бактерии в устата, с цел предотвратяване на такива промени, и по-специално при хора, които използват зъбни протези и ортодонтни апарати.
Благодарение на специалната адхезивна формула, гелът се задържа към лигавицата на устната кухина и остава върху нея няколко часа, осигурявайки дълготрайно усещане за комфорт и хигиена.

Начин на употреба:
След измиване на зъбите, да се нанесе малко количество гел върху венците и/или небцето, да не се изплаква, да не се яде и пие 1 час.
Да се прилага 3-4 пъти на ден.
Да се избягва контакт с очите.
В случай на контакт, изплакнете очите обилно с вода.
В случай, че възникне инфекция в устата, е необходимо да се потърси съвет от лекар или зъболекар.

Състав:
Propylene Glycol, Glycerin, Aqua, PVP, Citrus Paradisi, Menthol, Benzalkonium Chloride.


-

За информация и поръчки: