+359 878 292 513

BR-ПК ДИАМАНТ

Yardley подаръчен комплект Диамант

Тегло: 200.00 гр.

Вижте още продукти от: YARDLEY

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание
Съвет за красива кожа
За да имаме чисто лице трябва да предизвикаме растеж на нови клетки, след като го изтъркаме трябва да нанесем нещо, което да кара клетките да регенерират. За тази цел може да използваме лимонов сок, тъй като е богат на витамин С, ако потопите памуче в лимоновия сок и нанесете върху лицето. Това ще помогне на кожата да регенерира и ще подобри тена на кожата ви. Но лимоновият сок не помага само ако го нанасяте върху лицето, а също така ако го пиете и то три пъти на ден ще предизвика намаляване на белезите за две седмици.
 

Цветята винаги се свързват с някакъв специален повод или празник заради тяхната семпла красота и с тяхното подаряване казваме много без думи. По повод честването на Диамантения юбилей на Кралица Елизабет Втора и откриването на Олимпийските игри 2012 година в Лондон, Yardley лансира своя букет, наречен Diamond. От началото на 2014 година ароматът е с обновен впечатляващ дизайн в духа на 70-те години и с нова подобрена формула.

Диамант е с изтънчен, искрящ дамски аромат с плодови и цитрусови акценти на Круша и Бергамот, в комбинация с Мед, в сърцевина от цветен букет, включващ Роза, Божур и Момина сълза. Меката дървесно-ванилова база увеличава трайността и придава топлота и дълбочина.

За информация и поръчки: