+359 878 292 513

ЕКС-БЕК ПЛЮС+ ТАБЛЕТКИ Х 60

ЕКС-БЕК ПЛЮС+ ТАБЛЕТКИ Х 60

Тегло: 300.00 гр.

Вижте още продукти от: Complete Pharma

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

ЕКС-БЕК ПЛЮС+

Интересни факти за витамините
Вреди от витамин В17
Консумацията на кайсиеви ядки в големи количества може да доведе до натравяне. Здравните специалисти смятат, че съдържанието на амигдалин в 50 кайсиеви ядки е много опасно за човешкото здраве. Смъртоносната доза амигдалин е 1 грам, като толкова се съдържат в 100 кайсиеви ядки.
 

Хранителната добавка екс-бекс плюс+ съдържа гинко билоба, витамини, цинк, и L-аргинин. Екс-бекс плюс+ стимулира сексуалната активност и удовлетвореност. Екс-бекс плюс+ увеличава качеството на спермата.  Екс-бекс плюс+ подобрява кръвообращението.

ПРИЛОЖЕНИЕ: 
• Помага за : достигане до ерекция, сексуална активност, сексуална удовлетвореност, уголемяване на размера и повишаване на твърдостта на пениса, повишаване качеството на спермата, подобряване чувствителността и реакцията при сексуално стимулиране, постигане на оргазъм, наличие на сексуално желание, клиторно усещане;
• Подобрява кръвообръщението, метаболизма на тестостерона, растежа на тестисите, производството, подвижността и количеството на сперматозоидите;  
• Спомага за преодоляване на сухотата във влагалището, за приток на кръв към клиторните и вагиналните тъкани, по-висока чувствителност и оргазъм, сексуално удовлетворение.
ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН ДНЕВЕН ПРИЕМ: 3 ТАБЛЕТКИ НА ДЕН , ПО ВРЕМЕ НА ХРАНЕНЕ
НАЧИН НА УПОТРЕБА: 20-ДНЕВЕН ЦИКЪЛ, КОИТО СЕ РЕДУВАТ С 10-ДНЕВНО ПРЕКЪСВАНЕ
ОПАКОВКА: 60 ТАБЛЕТКИ, ФАБРИЧНО ЗАПЕЧАТАНА БУТИЛКА

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ХРАНИТЕЛНАТА ДОБАВКА X-BACK PLUS+:
  L-аргинин е есенциална аминокиселина и един от градивните елементи на протеините в тялото. Въз основа на резултатите от много изследвания, L-аргинин е станал известен като безопасен и ефективен просексуален хранителен елемент за мъже и жени. L-аргинин е прекурсор на азотен оксид (NO) в човешкото тяло. Беше открито през 1990-те че е важно съединение, което помага за подобряване на кръвообращението и е много важно за нормализиране на  сексуалната функция както при мъжете, така и при жените. Без аргинин не се синтезира NO в организма, и без NO в организма, мъжете не биха могли да имат ерекция.
Не може да бъде достигната ерекция без действието на азотния оксид върху кръвоносните съдове на пениса и порестите пещерести тела. Процеса на ерекция се извършва по инициатива на нервната система - или чрез гръбначен рефлекс (когато има директен стимул върху пениса) или под формата на нервни сигнали от мозъка. Когато стимулацията е  задействана по друг път, се освобождава азотен оксид от съответните нервни окончания в пениса.
Недостатъчен приток на кръв е една от основните причини за непълна ерекцията при мъжете. L-аргинин е доказано, че подобрява притока на кръв към областта на гениталиите, разширява кръвоносните съдове и помага на пениса, да се  уголеми в пълния си капацитет,като  по този начин увеличава размера, твърдосттта, и честотата на ерекцията.
L-аргинин има подобен ефект при жените. По-високият приток на кръв прави клитора и влагалищните тъкани повече чувствителни и отзивчиви към сексуална стимулация и спомага за повишаване на възможността за постигане на оргазъм. В проучвания е установено, че жените, които взимат харнителни добавки включващи L-аргинин изпитват по-голямо сексуално удовлетворение, включително повишено желание и клиторно усещане, честота на половия акт и оргазм, и по-малка сухота на влагалището. И мъжете, и жените съобщават, че L-аргинин изглежда увеличава либидото и желанието за секс, а някои също съобщават, че L-аргинин им дава по-голяма издръжливост с по-силен, по-мощен оргазъм. Доклади също така показват, че L-аргинин добавките могат да подобрят плодовитостта при мъжете, които имат нисък брой сперматозоиди или малка подвижност на сперматозоидите.L-аргинин потребителите казват, че могат да постигнат просексуален ефект, като го приемат 45 минути преди секс.
Съобщените ползи от L-аргинин:
• Предшественик на азотния оксид (NO);
• Поддържа кръвообращението и подобрява притока на кръв;
• Стимулира освобождаването на хормона на растежа;
• Подобрява функцията на имунната система;
• Поддържа мъжката плодовитост, подобрява производството на сперматозоиди и подвижността им;
• Намалява риска от образуване на кръвни съсиреци и инсулт;
• Поддържа нормално кръвно налягане.
  Гинко Билобата се използват в много култури за увеличаване на сексуалната енергия и издръжливост. Има три основни ефекта върху човешкото тяло, които са полезни за сексуалното здраве:
- Гинко Билобата блокира много от ефектите на тромбоцит активиращия фактор PAF (кръвни съсиреци), който е общата причина за дисфункция при ерекция и импотентност. Еректилната дисфункция често се причинява от стеснения на кръвоносните съдове или от кръвни съсиреци. Комбинацията за разреждане на кръвта прави Гинко Билобата  основна съставка за всяка формула за повишване на мъжкита потенция.
- Нейната сила на антиоксидант предпазва клетките от оксидативно клетъчно увреждане, причинено от свободните радикали.   Уврежданията от свободните радикали и оксидативния стрес са патологични процеси, които стоят в  основата на повечето хронични дегенеративни заболявания. Те също са до голяма степен отговорни за еректилна дисфункция, свързани с тези условия и импотентност.
- Гинко Билобата повишава притока на кръв не само във вените и артериите, но и в микроциркулаторната система, която включва миниатюрни капиляри. Гинко Билобата подобрява функцията на микро капилярите увеличава количеството кръв, която се отдава при ерекция. Увеличаването на притока на кръв и задържането й в пениса е начина за постигане на по-голям размер и по-голяма твърдост при ерекция.
  Panax женшен е една от най-известните в света билки афродизиак, която увеличава нивата на тестостерон и образуването на сперматозоиди, подобрява азото оксидната (NO) секреция, повишава притока на кръв към пениса и действа тонизиращо на ума, борбата със стреса и тревожността, като в същото време подобрява настроението.
Ботаническото / родово/име Panax означава на гръцки "всичко се лекува", същият източник споделя, че е "панацея", като го свързва с този род растения,поради широката му употреба в китайската медицина.
Тестостеронът е мъжки хормон. Той е отговорен за половите белези и мъжествеността при мъжете. При мъжете тестостерона е основния хормон, който е отговорен не само за сексуалното поведение, дейност и характеристики, но също така и за много други фактори за здравето, като натрупване на чиста мускулна маса, острота на  паметта, концентрация на вниманието, костна плътност, енергийните нива и т.н. Той се секретира в тестисите и е основният хормон влияещ върху сексуалността при мъжете и тяхното либидо.
Установено е чрез клинични и научни изследвания, че мъжете по принцип започват да губят тестостерон след навършване на 30г и, когато са на 40г започват да усещат последиците от ниския тестостерон. Личността на мъжете силно се влияе от производството на тестостерон, намаляването му води до някои сериозни здравни последици.Най-честите симптоми са:
- Ниско либидо;
- Повишаване на теглото;
- Загуба на мускулна маса;
- Загуба на коса;
- Раздразнителност;
- Липса на енергия и младост.
Има данни, че Panax женшен хранителната добавка е причина  за  повишаването на тестероновото ниво в кръвта и образуването на сперматозоиди, като значително намалява теглото на простатата.
Ерекцията не може да бъде постигната без действието на азотен оксид в кръвоносните съдове на пениса и
порестите кавернозни тела. Ginsenosides, активните съставки, извлечени от Panax женшен, са показали че повишават и усилват освобождаването на  азотен оксид (NO).В проучване от Фриедл и др той изследва ефекта на Panax женшен върху синтеза на азотен оксид.Нивата на азотен оксид в човешкото тяло и  имунните му функции са свързани помежду си. Тази зависимост е измерена в лабораторни условия при използването на мостри от човешки клетки. Експериментите са проведени по два начина: единият с женшен и другия- без него. Установено е, че когато мострените клетки са били инжектирани с жен-шен, нивата на азотен оксид и азотен оксид синтеза е значително по-висок, отколкото при тези клетки, без женшен.
Ниацин (витамин В3) допринася за поддържане на добро кръвообращение, здравословно и укрепващо кожата, както и за нормалното функциониране на мозъка,повишаващо паметта, подпомага храносмилателния тракт за лесно усвояване на достатъчно въглехидрати, протеини и мазнини, с релаксиращ ефект върху артритно състояние, а също и намаляване на шизофренното състояние. Най-важните ползи от витамин B3 е намаляване на високите нива на холестерол и контрол върху него. 
Витамин В3 е необходим за производството на хормоните кортизон, тироксин, инсулин, и половите хормони естроген, прогестерон и тестостерон. Той увеличава производството на простагландина, който е химично вещество подобен на хормоните,произвежда се от тъканите, за да контролира такива физиологични процеси като кръвосъсирването и възпалението.
 Витамин В3 е в основата на препарата "Виагра", и помага за освобождаването на хистамин (органично азотно съединение) в цялото тялото. Ключовата му роля е да разширява кръвоносните съдове особено в областта на гениталиите, така че повече кръв да може да премине в даден момент. Той също така има възможност да увеличава усещането по цялото тяло, като по този начин увеличава общото физическо усещане.
 Витамин B3 играе ключова роля в повече от 100 функции, необходими за здравето и е особено важен за производството на енергия и като вазодилататор, за циркулацията на кръвта. Това е необходимо също и за образуването на червените кръвни клетки, за здравето на кожата и стомашно-чревния тракт, за здравословното функциониране на нервната система и мозъчната дейност, както и за синтеза на половите хормони естроген, прогестерон и тестостерон. 
Ниацин е важен за производството на половите и надбъбречни хормони, малко след поглъщане на ниацин може да доведе до усещания за интензивно затопляне придружено от изтръпване сърбеж по цялото тяло с продължителност до 20 минути. Той може също да доведе до червеникав оттенък кожата, наречен "Ниациново зачервяване." 
Това зачервяване, сърбеж и топлина, причинено от използването ниацин е добре познато и е безвредно. Зачервяването  е здравословно и показва, че ниацина е допринесъл за подобряване притока на кръв и кръвообръщението. Реакцията  Ниациново зачервяване всъщност имитира естествения сексуален отговор на индивида. Това естествено сексуално зачервяване е причина за освобождаване на голямо количество хистамин, всъщност, ниациновото зачервяване е предизвикано от същото освобождаване на хистамин, като при естественото зачервяване при секс, с една важна разлика: тъй като ниацин подбужда към по-голямо от нормалното освобождаване на хистамин, резултатите от използването на ниацин често са по-силни. 
Друго предимство на ниациновата добавка е, че предизвиканото зачервяване често се съпровожда от повишена слузна секреция в устата и половите органи, които могат допълнително да обогатят сексуалния опит. Докато големите органи на тялото имат кръв предоставена от големите артерии, голяма част от човешкото тяло, особено частите, в близост до кожата, получават снабдяване с кръв от малките капиляри. Ниацинът принуждава тези малки капиляри да се разширят, позволявайки преноса на кръвни клетки в същото време. Това е огромно увеличение на притока на кръв. 
При поглъщането на ниацин с цел увеличаване на сексуалното желание, се наблюдават повишени усещания и чувствителност по цялото тяло - не само в областта на гениталиите. Като цяло контакта кожа-до-кожа по време на такова възбуждане може да бъде изключително. 
Ниацинът може да бъде от полза за лица, изпитващи трудности при постигане на оргазъм. Възможността да се изпита оргазъм е свързано с адекватно освобождаване на хистамин, който е основен фактор при достигане на оргазъм от мъжете. 
Пиридоксин хидрохлорид (витамин В6) е една от ключовите съставки, и е доминиращ витамин при синтезирането  на аминокиселини. Това улеснява бързото усвояване, пренасянето на нервни импулси и формирането на невротрансмитерите, осъществяването на мисловния процес и повишава нивото на настроението. Това помага за силна ерекция и здравословен сексуален живот. 
Витамин В6 (пиридоксин) е съществен витамин при формирането на здрави червени кръвни клетки и подкрепя много жизнени функции на човешкото тяло, в сравнение с който и да е друг витамин. Витамин B6 е водно-разтворим, и е необходим за освобождаване на енергия от храната, която ядем. Тъй като не може да се съхранява в организма, трябва да бъде доставян всеки ден чрез храна или хранителни добавки. 
Витамин B6 е коензим за ензимите, участващи в метаболизма на  аминокиселините. Деаминиране, трансаминиране, и декарбоксилиране на аминокиселини е необходимо за синтеза, окисляването, и деградацията на критичните аминокиселини, като получените молекули,  участват в хематологични, неврологични, хуморални и възпалителни процеси. Дейностите,които са чувствителни към нивото на витамин В6 са невротрансмитерните функции, преобразуването на триптофан, ниацин, имуноглобулиновия синтез и производството на хормони. Заедно с цинк, витамин B6 е от съществено значение за образуването на мъжките полови хормони. Недостигът причинява безплодие.
 Витамин B6 е необходим за производството на серотонин, мозъчните невротрансмитери, които управляват настроението, апетита, съня, и чувствителността към болка. 
Жените по-специално могат да страдат от предменструално задържане на течности, силни болки, период на емоционални PMS симптоми, предменструално акне и гадене в началото на бременността. Промени в настроението, депресия, загуба на сексуалното желание понякога се констатира по време на витамин В6 дефицит и когато лицето,е на  хормонозаместителна терапия или противозачатъчни хапчета. 
Цинкът играе важна роля за здравето на мъжете. Над 70% от мъжете не получават минималната дневна доза  цинк от начина им на хранене. Цинкът е необходим за всички аспекти на мъжката репродукция, цинкът е важен за клетъчното деление и производството на здрави сперматозоиди. Това е най-важния минерал за мъжката полова функция. Той е необходим за метаболизма на тестостерона, растежа на тестисите, производството на сперматозоиди, подвижността и броя им, намаляване на излишния естроген в мъжката полова тъкан. Всеки път, когато един мъж еякулира той губи около 5 мг цинк. 
Алкохолът изчерпва цинка в организма. Фолиевата киселина, чая, кафето, високия прием на фибри, и желязо може да инхибира абсорбцията му. Витамин В6 и С могат да помогнат за усвояването.

X-BACK PLUS+ ИМА БЛАГОПРИЯТЕН ЕФЕКТ ПРИ СЛЕДНИТЕ ЗАБОЛЯВАНИЯ:
МЪЖЕ:
- При слаба и непродължителна ерекцията;
- При недостатъчна  сексуална активност;
- При недостатъчно сексуално удовлетворение;
- При слабо кръвообращение;
- При недостигане на максималния за съответния индивид размер и твърдост на пениса;
- При не добро качеството на спермата.
 ЖЕНИ:
- При слаб приток на кръв към клитора и влагалищните тъкани;
- При ниска чувствителност и сексуална стимулация;
- При ниски възможности за постигане оргазъм;
- При ниска честота на достигане оргазъм;
- При слабо сексуално удовлетворение;
- При недостатъчно сексуалното желание и усещане за клитора;
- Сухота на влагалището.

X-BACK PLUS+ СЕ ПРЕПОРЪЧВА ПРИ:
МЪЖЕ:
- За по-силна и по-дълъга ерекция, за подобряване на  секс активността, по-голямо сексуално удовлетворение, подобрено качество на спермата, увеличаване на размера и твърдостта на пениса
ЖЕНИ:
- За по-добър приток на кръв към клитора и влагалищните тъкани, намаляване на сухота на влагалището, по-висока чувствителност и сексуална стимулация, по-високи възможности за постигане на оргазъм, по-голямо сексуално удовлетворение.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ:
- Да не се превишава препоръчителната дневна доза;
- Продуктът е хранителна добавка, не е лекарство;
- Да не се използва хранителната добавка като заместител на разнообразно хранене;
- Продуктът да се съхранява на място недостъпно за малки деца,на хладно, проветливо, сухо място, при стайна температура, защитено от пряка слънчева светлина,в оригинална опаковка
- Децата, бременните и кърмещите жени да се консултират с личния си лекар преди употреба,
-   Да не се използва след срока на годност, посочен върху опаковката,
- Не съдържа изкуствени оцветители, консерванти , стабилизатори и генно модифицирани продукти, антибиотици, психотропни и наркотични съставки, хормони, животински продукти и опасни химикали от какъвто и да е вид.

ЕКСКЛУЗИВЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ ЗА БЪЛГАРИЯ:

INTELLIMAX LIMITED
26 CRAIGTON DRIVE
PETERCULTER
ABERDEEN
AB14 OSF
UK
TEL: +44-1224-466244
         +44-1224-732133

За информация и поръчки: