+359 878 292 513

ФЕРТИЛ ЕЙД ЗА МЪЖЕ Х 90

ФЕРТИЛ ЕЙД ЗА МЪЖЕ Х 90

Тегло: 200.00 гр.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

ФЕРТИЛ ЕЙД капс.*90  за мъже

FertilAid за мъже предлага една ефективна, доказана формула,която включва L-Carnitine и пълен набор от мощни антиоксиданти, които помагат да бъде оптимизиран фертилитетът по един здравословен и естествен начин. Клинично утвърден и създаден на базата на научни изследвания, FertilAid за мъже увеличава на броя, подвижността и морфологията на сперматозоидите.


Защо FertilAid за Мъже е най-добрият избор?

FertilAid за Мъже съдържа: L-карнитин– критично важна аминокиселина за формирането на качествена семенна течност.

FertilAid за Мъже предоставя мощна комбинация от антиоксиданти, включваща Витамин С, Витамин Е, селен, екстракт от семена на грозде, които намаляват оксидативния стрес от свободните радикали и ДНК фрагментацията ,причинена от фактори на околната среда и процесите на стареене.

FertilAid за Мъже съдържа идеалната доза Витамин С (250 мг), необходима за предпазване на сперматозоидите от въздействието на свободните радикали. 

FertilAid за Мъже включва 50 мг  цинк
 – доза, която съответства на използваната в клинични проучвания, доказващи положителен ефект върху формирането на зрели подвижни сперматозоиди и благоприятен ефект върху метаболизма на тестостерона. 

FertilAid за Мъже съдържа бета-каротен – мастноразтворим антиоксидант, осигуряващ защита на сперматозоидите от въздействието на свободните радикали. Бета-каротенът е провитамин А, играещ ключова роля в правилното съзряване на половите клетки.

FertilAid за Мъже съдържа корен от Мака – научно доказана съставка, подобряваща производството на сперматозоиди и подвижността им.

FertilAid за Мъже предоставя 100% (или повече) от препоръчителната дневна доза от ключови витамини и минерали за мъже в репродуктивна възраст – включително и пълен набор от мощни антиоксиданти.

FertilAid за Мъже е изцяло естествен продукт, не съдържа изкуствени оцветители и консерванти. 

Как действа FertilAid за Мъже

L-Карнитин и мощна антиоксидантна защита

FertilAid за Мъже e изцяло естествен продукт, създаден за подобряване на качествата на семенната течност – повишаване на броя сперматозоиди, увеличаване на подвижността и подобряване на тяхната морфология. Съдържа комбинация от антиоксиданти, витамини, минерали и екстракт от лечебни растения с научно доказани ползи по отношение на мъжкото репродуктивно здраве.
L-Карнитинът играе ключова роля в процесите на образуване и развитие на сперматозоидите (сперматогенеза), спомагайки за правилното съзряване и правилната морфология на сперматозоидите и поддържайки тяхната жизнеспособност. 
Екстрактът от семена на грозде е богат на биологично активни вещества и е един от най-мощните и незаменими антиоксиданти (20 пъти по мощен от витамин С). Приемът му може драматично да забави процесите на образуването на свободни радикали и гарантира тяхното обезвреждане. Натрупването на свободни радикали предизвиква верижно клетъчно увреждане (оксидативен стрес), в резултат на което настъпва стареене и дегенерация на тъканите в човешкия организъм. Това засяга особено силно мъжките репродуктивни органи и може да бъде причина за нарушения в сперматогенезата и ниска оплодителна способност при мъжа.
FertilAid за Мъже се противопоставя на свободните радикали с мощна комбинация от антиоксиданти , включваща и научно доказания екстракт от семена на грозде. Клинични проучвания показват, че добавки богати на антиоксиданти, могат   да подобрят мъжкото репродуктивно здраве.

Комплекс от антиоксиданти: Витамините C, E, A, и Селенът са ключови витамини и антиоксиданти, играещи важна роля за възстановяване (на клетъчно ниво) на щетите, причинени от вредни фактори на околната среда и процесите на стареене, както и предпазване на клетките от оксидативния стрес, причинен от свободните радикали. Витамин Е е ключов антиоксидант за репродуктивните функции. В клинични проучвания е доказано, че даването  само на витамин Е, води до значимо подобрение във фертилността. Селенът също е мощен антиоксидант, който минимизира щетите от свободните радикали.

Витамин C играе важна роля в процесите на образуване и съзряване на сперматозоидите (сперматогенезата) и е важен антиоксидант, предпазващ сперматозоидите от оксидативна увреда.


Коренът от Мака и Азиатският Женшен са лечебни растения с научно доказани свойства да подобряват продукцията на здрави и подвижни сперматозоиди. 
Доказано е, че цинкът участва в метаболизма на тестостерона и притежава положителен ефект върху продукцията на сперматозоиди и тяхната подвижност.

Бета-каротенът е мастноразтворим антиоксидант, който предпазва сперматозоидите от уврежданията на свободните радикали. Той е метаболитен прекурсор на витамин А – ключов витамин за съзряването на сперматозоидите.
FertilAid за Мъже съдържа 100% от препоръчаната дневна доза бета-каротен за мъже в репродуктивна възраст.

FertilAid за Мъже съдържа 100% или повече от препоръчителната дневна доза от всички ключови витамини и минерали за мъже в репродуктивна възраст.

Препоръчителна доза: Приемайте по 3 капсули дневно, разделени на 3 приема, по време на храненията.


 

За информация и поръчки: