КАМАСУТРА ТАБЛ.Х 30

Камасутра таблетки х 30

Тегло: 50.00 гр.

Вижте още продукти от: BOROLA

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

Сексуална наслада за мъже

Какво съдържа Камасутра?

Екстракт от йохимбе, екстракт от гинко билоба, цинков аспартат, а-токоферол и пиридоксин.

Как действа Камасутра?

Камасутра таблетки съдържа високопречистени стандартизирани екстракти и биокатализатори. Притежава силно изразен афродизиачен ефект (повишава либидото) водещ до преодоляване състоянието на импотентност. Съдържащият се в екстракта от йохимбе - йохимбин притежава афродизиачно, стимулиращо и укрепващо действие и се използва от древността за повишаване на потентността. Предизвиква разширяване на кръвоносните съдове в областта на малкия таз и външните полови органи, повишава възбудимостта на центровете, които имат отношение към половия рефлекс. Увеличава серумните нива на тестостерона и норадреналина, увеличава мускулната сила и намалява телесните мазнини и може да се използва като анаболно средство. Гинко билоба усилва действието на йохимбин. Подобрява оросяването на мозъка и периферните кръвоносни съдове; регулира тонуса и еластичността на кръвоносните съдове. Участието на цинк, а-токоферол и пиридоксин подоб­рява половата функция.

Кога да използваме Камасутра?

Камасутра таблетки има благоприятен ефект върху половата функция при сексуални смущения и импотентност. Повишава чувствителността на сетивата и сексуалното удоволствие. Повишава сексуалната способност. Подобрява метаболизма и антиоксидантната защита.

Кога не трябва да прилагаме Камасутра?

Хронични възпалителни процеси на половите органи, бъбречни заболявания, бременни и кърмачки. При високо кръвно налягане и язва на стомаха трябва да се прилага в по-ниски дози.

Как да използваме Камасутра?

Препоръчва се при възрастни по 1-2 таблетки дневно, продължително време. Научно доказано е, че ефекта на Камасутра се увеличава с времето. Непосредствено преди половия контакт може да се приеме 1 таблетка допълнително.

Да искаш, да можеш, да чувстваш..

За информация и поръчки: