+359 878 292 513

КИД ФОР КИДС СИРОП

ЕДЛИКУД ФОР КИДС  - СИРОП ЗА ИМУННАТА СИСТЕМА

Тегло: 200.00 гр.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

ЕДЛикуид ФОР КИДС

Специална формула за имунната система
Колоидна формула за имунната система на детето


Нутриентните препарати са продукти, които съдържат съставки с природен произход-екстракти от растения, минерали и витамини необходими за правилното функциониране на организма. Техният дефицит предизвиква развитието на предболестни състояния, отслабване на защитните сили на организма и намаляване на адаптационните му възможности. Те се прилагат като хранителни добавки.

ADLiquid For Kids - комбинация от биологично активни вещества с лечебни свойства в колоиден разтвор. Препаратът е особено подходящ при често боледуващи деца, за бързо възстановяване и за предпазване от възпалителни заболявания на дихателната система, както и за укрепване на имунната система. Понася се много добре. Ефективността и превъзходните резултати от прилагането на препарата ADLiquid For Kids са изследвани под контрол на педиатри, имунолози и други специалисти.

ADLiquid For Kids е под формата на усилен колоиден разтвор, което позволява бърза и максимална (до 98%) абсорбция на биологично-активните вещества, започваща още от лигавицата на устата. Действието на активните съставки е по-продължително и силно, тъй като те не се задържат в храносмилателния тракт за допълнителна преработка, както капсулите или таблетките и не претърпяват химическа дезактивация в черния дроб /first pass effect/.

В процеса на изготвяне на течните нутриентни формули, технологията на производство позволява молекулите на отделните вещества да се зареждат с еднакъв електрически заряд чрез обработването им с електромагнитно поле. Поради което те не си взаимодействат в суспензията и запазват полезните си свойства.

Балансираното комбиниране на препарата ADLiquid For Kids със стандартни фармакологични средства, под наблюдение на лекуващия лекар, помага да се повиши тяхната ефективност, евентуално да се намалят дозите им при деца, чието състояние изисква продължително лечение.
ADLiquid For Kids е създаден за деца, които страдат от остри и хронични заболявания на дихателната, отделителната системи, слабост на имунната система /боледуват често/, и е необходимо да провеждат чести курсове на лечение.

ADLiquid For Kids подобрява метаболитните и биохимични процеси в организма. Тя може да се прилага самостоятелно, а при комбинация с конвенционални лечебни средства повишава тяхната ефективност и съкращава срока или честотата им на употреба.
Течната форма на препарата е предимство при децата, които не могат да приемат таблетки или капсули.


Активни съставки: 5 мл разтвор съдържа следните биологично активни вещества: Витамин С /аскорбинова киселина/, естерифициран - 40 mg; Витамин Е /0-алфа-токоферил ацетат/ - 10 mg а-ТЕ; Цинк /цитрат/ 2.5 mg; Селен /аспартат/ -10 µg; Масло от свещица /Папулка/ 50 mg; Бета 1-3 глюкани -10 mg; Котешки нокът, екстракт от кората на корените, 3% общи алкалоиди -10 mg; Ехинацея теснолиста, екстракт от корен, 4% ехинакозиди -10  mg; Астрагал, 10% амино-киселини, екстракт от корен - 7.5 mg; Силимарин /бял трън/, фитозоми™ плодове - 5 mg; Пчелно млечице-5 mg; Гинкго Билоба, екстракт от листа, фитозоми™ - 2mg.

НЕ съдържа алкохол, пшеница, скорбяла, яйчен белтък.
Няма примеси на тежки метали и други опасни за човека вещества.

Формулата ADLiquid For Kids е, специално разработена за деца над 1 година и е съобразена с особеностите на имунитета при малки деца. Тя укрепва естествените защитни сили на детето, повишава апетита му и му помага да расте здраво и силно.

Показания за приложение:
•  грип и други остри простудни заболявания
•  остри и хронични възпалителни заболявания на дихателната, отделителната и др. системи (цистити, пиелонефрити и др.)
•  неврози и неврастении; при емоционална лабилност, тревожност (неспокойствие)
•  намалена концентрация, нарушена памет и внимание
•  укрепване на общото състояние
•  алергични заболявания
•  изоставане във физическото и психическото развитие
•  при лечение с антибиотици, сулфонамиди и други антибактериални и противовъзпалителни лекарствени препарати

Начин на употреба:
За вътрешно приложение. Препоръчителна дозировка: 2,5 - 5 мл 1-3 пъти дневно /според възрастта и състоянието на детето/, непосредствено преди или по време на хранене или по преценка на лекуващия лекар. Да се разклати преди употреба. Може да се приема разтворен в 30-50 мл течност (вода, сок). Не е препоръчително приемането на препарата, разтворен в мляко, млечно-кисели продукти и бульони.

Допълнително: ADLiquid For Kids има изразено антиоксидантно, общоукрепващо и имунокоригиращо действие.

Предупреждение: с внимание да се използва при индивидуална непоносимост към някоя от съставките.

Условия за съхранение: съхранява се при стайна температура. След отваряне да се съхранява в хладилник.

Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Противопоказания: не са установени.

Взаимодействие с други препарати:
При едновременен прием на ADLiquid For Kids с други препарати на Компания AD Medicine Ltd случаи на несъвместимост не са били наблюдавани.

Препаратите на AD Medicine са създадени, за да регулират метаболитните процеси в организма и така да подобряват функциите на отделителната, храносмилателната, сърдечносъдовата, ендокринната, нервната и имунна системи. Те подпомагат възстановяването на организма след боледуване, интоксикации /вкл. химио- и лъчетерапия/, повишават издръжливостта му към стрес и влияят положително върху емоциите и настроението.
Колоидните препарати на AD Medicine се изявяват като основен балансиращ и модулиращ фактор в саморегулиращия се човешки организъм.

Забележка: Продуктът е регистриран като хранителна добавка. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене!

 

За информация и поръчки: