+359 878 292 513

ФЕЛОРАН ГЕЛ /СОФАРМА/

Фелоран гел

Тегло: 200.00 гр.

Вижте още продукти от: SOPHARMA

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

ФЕЛОРАН ГЕЛ


Фелоран се използва при различни болки, които засягат ставите и мускулите. Фелоран се нанася върху кожата с леки втриващи движения. Фелоран не трябва да се прилага в случаите на свърхчувствителност към някои от съставките му.

ПОКАЗАНИЯ: 

В кои случаи се използва Фелоран гел?

За повлияване на болката и отока при различни състояния, касаещи мускулите и ставите

- Неревматични възпалителни състояния: възпаления на сухожилията, ставните обвивки, възпаления на обвивките на мускулите и ставните връзки, околоставните торбички.

- Спортни и травматични увреждания: контузии, навяхвания, изкълчвания, счупване на кости.

- Ревматизъм на меките тъкани и локализирани форми на ревматизъм

Възпаления на нерви, нервни сплитове и коренчеви болки 

Като допълнително средство в комплексната терапия на остър и хроничен ревматоиден артрит, остеоартрит, остеоартроза, псориатичен полиартрит, подагрозен артрит

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ:

Не се прилага при свръхчувствителност към съставките на продукта, при болни от  бронхиална астма, хрема, уртикария и алергичен оток, възникнали след приложение на друго нестероидно противовъзпалително средство, бременност и кърмене, при открити рани и инфектирана кожа, върху лигавици, устна кухина, очи. Избягва се прилагането на деца под 15 години.

НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ И ДОЗИРОВКА:

Прилага се външно и върху интактна кожа. Нанася се 3-4 пъти дневно върху засегнатите участници с леки втриващи движения в доза 2-4 гр. При тромбофлебит  не се препоръчва да се оказва никакъв натиск върху мястото на втриване. Продължителност на лечението - 7-10 дни.

За информация и поръчки: