+359 878 292 513

Стевия Кафе Classic разтворима кафе напитка 3 в 1 - 6 броя

Стевия Кафе Classic разтворима кафе напитка 3 в 1 - 6 броя

Тегло: 10.00 гр.

Вижте още продукти от: Stevia lux

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

Стевия Кафе 3 в 1

Факти при диабета
Диабетът от тип 2 може да се появи бавно, но ранните симптоми могат да се объркат със знаци на стрес или наднормено тегло, или лошо хранене. Но арсеналът, с който да се справим с диабета се увеличава всеки ден, най-важно е да сме уведомен и да разчитаме знаците. Тъй като диабетът обхваща 24 милиона на година само в САЩ, а само 18 милиона от тях осъзнават, че го имат. Около 90% от тези хора имат точно тип 2. При това заболяване повишаването на кръвната захар работи като отрова. Диабетът се нарича тихия убиец, защото често не могат да се различат симптомите. Затова редовните тестове на кръвната захар ще ви помогнат много да видите дали не страдате от коварната болест.
 
Стевия Кафе 3 в 1 е първата разтворима кафе напитка с натуралния подсладител стевия. 

Уникалния й вкус се крие в оригинална рецепта,  постигната след  дълъг процес на научна разработка, експерименти и дегустации. В продукта са комбинирани висококачествено, ароматно кафе, финна сметана и млечен протеин  с натуралната сладост на Стевия. Напитката притежава перфектно гладък вкус, без да се усеща типичната  горчивина, характерна за стевията.  

Стевия Кафе 3 в 1 не съдържа захар или изкуствени подсладители.  Приготвено е от органични съставки. Съдържа инулин, който е източник на естествени фибри. Има по-ниско съдържание на калории и въглехидрати и по-нисък гликемичен индекс от другите подобни напитки. 

Стевия Кафе 3 в 1 е изключително подходящо за всички хора и особено за тези, които не трябва или не искат да консумират захар и изкуствени подладители; за хората с високо наднормено тегло и за тези, които водят здравословен начин на живот.

Разтворимата кафе напитка се предлага в два варианта: 

CLASSIC - с повече сладост. 

AKTIV- с повече кафе и по-малко сладост.

Стевия Кафе 3 в 1 е идеалния избор за добро настроение, активен и здравословен живот! Препоръчваме умерен прием на две кафета дневно, които са достатъчни, за да се чувствате бодри и пълни с енергия през целия ден.

За информация и поръчки: