+359 878 292 513

Equilibra Сикуро кидс х 40 дражета

Equilibra Сикуро кидс х 40 дражета

Тегло: 100.00 гр.

Вижте още продукти от: Equilibra

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание
Съвет за деца при настинка
Може също така да сложите малко солена вода във всяка ноздра, за да се отпуши носа. Много трябва да внимавате с приема на антибиотик. Те не лекуват настинки, те помагат само за бактериални инфекции, ако не е изолирала бактерия в гърлото и носа, няма никаква нужда да приема детето антибиотик. Винаги взимайте определен антибиотик, само и единствен предписан от педиатърът в настоящия момент.
 

Специално създаден с приятен вкус, продуктът ефективно подкрепя детския имунитет. Ехинацеята е един от най-добрите природни имуностимулатори за детския организъм и естествен антибиотик. Притежава противовирусни, противовъзпалителни и регенеративни свойства. Ефективно успокоява възпаления на горните дихателни пътища и кашлици. Действа възстановяващо при инфекции, грип, чести боледувания при децата. Стимулира съпротивителните сили и устойчивостта на детския организъм. Цинкът е важен микроелемент, свързан с активността на имунната система. Участва в състава на редица ензимни системи, които укрепват лигавиците и намаляват риска от вирусни и простудни заболявания. Подпомага образуването на имуноглобулините - белтъците, които се грижат за изграждане на антитела, повишава активността на Т-лимфоцитите, които унищожават вирусите и бактериите. Особено важен за превенция на вирусни инфекции.

Допълнително действие: Ехинацеята стимулира производството на Т и В-лимфоцити, подпомага тяхната имуноактивност, активира синтеза на интерферон. Повишава биологичния капацитет на патоген-поглъщащите клетки, наречени макрофаги. Цинкът е особено важен за растежа и развитието на детския организъм. Той участва в състава на голяма група ензими, хормони и витамини, които обезпечават базови жизнени процеси в организма свързани с процесите на кръвотворене, клетъчно делене, синтез на ДНК и РНК, регулация на клетъчния имунитет, синтеза на храносмилателни еними, растежа на костите и ноктите и мн. др.

Състав

ехинацея (сух екстракт) 18mg; цинк - 1,5mg

Доза

Деца от 3-4 години по 2 дражета дневно, деца над 5 години - до 4 дражета дневно.

За информация и поръчки: