+359 878 292 513

Equilibra Витале кидс х 40 дражета

Equilibra Витале кидс х 40 дражета

Тегло: 100.00 гр.

Вижте още продукти от: Equilibra

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание
Съвет за деца при настинка
Важно е да давате лекарства специално за деца. Не давайте аспирин на деца или тийнейджъри, които имат грипоподобни симптоми, особено температура. Аспиринът увеличава риска от поява на Синдром на Рей, това е животозастрашаваща болест, която води до отичане на мозъка и проблеми с черния дроб. Затова не давайте аспирин на деца под 15 години. Винаги се консултирайте с педиатър дали да давате на детето си лекарства при грип и настинка. Когато детето има запушен нос може да използвате капкомер, за да премахнете секрета.
 

Дражетата ВИТАЛЕ са източник на изключително ценни бифидобактерии, които подобряват баланса на чревната флора при децата. Допринасят за повишаване на имунитета и устойчивостта на детския организъм, ефективното освобождаване от токсини, потискат развитието на патогенна микрофлора, гарантират добро функционално състояние на червата и усвояването на хранителни вещества. Задължително се употребяват по време и след терапия с антииботици!

Допълнително действие: Бифидобактериите като пробиотици са особенно ценни за всеки организъм. Те представляват живи микроорганизми, които приети в достатъчно количество влияят здравословно на човешкия организъм. Те са важни за запазване надмощието на добрите(полезни) над лошите бактерии, което води до засилване на имунитета и нормалното функциониране на храносмилателния тракт.

Състав

1млрд бифидобактерии

Доза

1 -2 дражета дневно.

За информация и поръчки: