+359 878 292 513

"BR-САП.""ЦИТРУС И ДЪРВО"" 125 ГР."

"BR-САП.""ЦИТРУС И ДЪРВО"" 125 ГР."

Тегло: 200.00 гр.

Вижте още продукти от: YARDLEY

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

YARDLEY САПУН МЪЖКА ЛИНИЯ CITRUS & WOOD

Съвет за мазна кожа
Ексфолиране на мазна кожа
Ексфолирането на мазната кожа не трябва да се прави повече от 3 пъти седмично. Отстраняването на мъртвите кожни клетки може да предотврати запушването на порите, което от своя страна ще намали образуването на пъпки и акне. В ексфолиращите козметични продукти се съдържат микроскопични частици, които имат абразивно действие върху повърхността на кожата и подобряват кръвообращението й.
 
 
 
Мъжката линия на YARDLEY CITRUS & WOOD съчетава аромата на земята и гората. YARDLEY CITRUS & WOOD е с модерен аромат отговарящ на един съвременен джентълмен.
 
Мъжката ароматна линия Citrus &Wood на Yardley е лансирана през 2010 г.за Денят на бащата. Тя обединява ароматът на изтока и гората на земята, създавайки страхотен, модерен аромат за изискания и съвременен джентълмен, който уважава традициите и цени доброто качество на добра стойност.

Ароматът Citrus & Wood на Yardley съдържа свежи върхови нотки от Бергамот, Лайм и Елеми, с чувствена сърцевина от Черен пипер, Бреза и Дъбов мъх, допълнени с топлотата на Сандалово и Кедрово дърво, Амбър и Ветивер в базата

За информация и поръчки: