+359 878 292 513

КЕНТ-СЕТ ЗА БРЪС-ЧЕТ.С ПОСТ.И КРЕМ 30260

Кент сет за бръснене четка с поставка и крем 30260

Тегло: 200.00 гр.

Вижте още продукти от: KENT

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

Четка с естествен косъм, пластмасова дръжка с гумени вложки

Крем за бръснене с ментол, туба 125 ml

Поставка за четката

Kent Brushes е английска компания с изключително богат опит от над 230 години в производството на четки.

 

Честта да се ползват с препоръките на Кралицата е доказателство за качеството и служи като печат за гордост и най-доброто в направата на четки във Великобритания.

Кент са с увереността, че са сред най-добрите в създаването на завършени колекции от ефективни и практични четки за коса, грим и бръснене, съчетавайки висококачествен дървен материал, внимателно подбран естествен косъм и иновативни материали за да посрещнат нуждите на потребителите и да гарантират дълготрайна употреба.

 

Компанията продължава и днес да пази майсторството и безпрецедентното качество, които са репутацията на Kent. Te са горди, че все още произвеждат много от своите четки ръчно и майсторски.

 

Четките Кент са с минало, но и с многообещаващо бъдеще.
Kent Brushes е ангажирана в разработването и подобряването на своите продукти във всяка своя стъпка. Kent използва последните hi-tech технологии в производствения процес, като в същото време не изневерява на устоялите на времето традиционни методи, за да създават най-висококачествен еталон във всяка една четка, напускаща фабриката.

 

Обикновената четка придобива нов имидж, когато е с логото на Кент – нещо, което е поискано, доставя удоволствие и силно желано.

За информация и поръчки: