+359 878 292 513

РЕСТАВИТ МАКС ТАБЛ. Х 60+15

РЕСТАВИТ МАКС ТАБЛ. Х 60+15

Тегло: 120.00 гр.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


РЕСТАВИТ МАКС таблетки * 60 ВИТА ГОЛД

Предназначение:

    Подобрява функциите и устойчивостта на ставите;
    Защитава, подхранва и възстановява хрущялната тъкан.
    Облекчава болките при дегенеративни, възпалителни заболявания на ставите и травми на опорно-двигателната система.

Активни съставки и тяхното действие:

    D-глюкозамин сулфат - най-чистата форма на глюкозамин, съдържаща 99 % от ефективното вещество. Проучвания доказват, че благодарение на ниското си молекулно тегло, d-глюкозамин сулфатът се абсорбира почти изцяло в тъканите (степен на абсорбция 98 %) и прониква изцяло в засегнатите стави.  Допринася за естественото физиологично производство на синовиална течност и нормалното функциониране на ставния хрущял.
    Хондроитин сулфат - осигурява достъпа на колаген и глюкозамин до най-нужните места в организма.
    МСМ /метилсулфонилметан/ - органично, сяросъдържащо съединение, отличен източник на сяра за покриване нуждите на организма. Сярата като микроелемент участва в синтеза на някои основни аминокиселини и протеини. Благоприятства процесите на формиране на кости, хрущяли, стави, сухожилия и др. МСМ е особено важен за синтеза на колаген и еластин, които придават гъвкавост, устойчивост и здравина на костите, ставите и мускулите.
    Комбинацията между D-глюкозамин, хондроитин сулфат и МСМ допринася за обновяване на износената или увредена хрущялна тъкан в ставите, връзките и сухожилията и облекчава болката.
    Босвелия - съдържа босвелична киселина - вещество с противовъзпалителен ефект. Активните вещества в екстракта от босвелия помагат за блокиране на ензима 5-липоксигеназа и допринасят за нормалното функциониране на опорно-двигателната система. Притежава мощно антиоксидантно действие, с което подпомага организма в борбата срещу вредното влияние на свободните радикали.
    Турмерик екстракт - съдържа над 95 % куркумин. Допринася за нормалното функциониране на ставите.
    Екстракт от джинджифил: Корените от джинджифил подпомагат функционирането на целия организъм. Допринасят за намаляване отделянето на простагландини в ставите. Подпомагат работата на опорно-двигателната система.
    Магнезий: В човешкото тяло има около 25 грама магнезий, като 60% от тях са в костите, 1/4 - в мускулите, а останалото количество се разпределя по-равно в мозъка и другите ключови органи като сърцето, черния дроб и бъбреците. Участието му в клетъчния метаболизъм и енергопроизводството го прави изключително важен за нас. Необходимо е ежедневно да се приемат достатъчно количество храни, богати на този елемент, защото в тялото ни няма запаси от него.
    Цинк: Участва в редица биохимични реакции и е важен компонент на някои ензимни системи. Помага за поддържане на здрави кожа, коса и нокти.
    Витамин ДЗ: Свързан е с регулацията на калциевите йони в организма. Отговорен е за баланса на калций и фосфор в кръвта, допринася за минерализацията на костите и поддържане на нормална костна плътност.
    Манган: Участва в изграждането на ставните хрущяли и подпомага поддържането на нормална здравина на костите. Участва и в множество ензимни системи, свързани с метаболизма на въглехидратите, мазнините и белтъците. Подпомага абсорбцията на витамините от група В, както и на витамин С.
    Бор: Среща се главно в скелета и извънклетъчното пространство. Играе важна роля за метаболизма на калций и магнезий. Участва в поддържането на нормална костна маса. Помага за усвояването на витамин Д.
    Хиалуронова киселина: Макар и в малки количества, тя е важен компонент от човешкото тяло. Най-много хиалуронова киселина се намира в кожата и стъкловидното тяло на очите. Присъствието й в ставните хрущяли е от съществено значение за тяхната гъвкавост и еластичност. Хиалуроновата киселина е основна част и на синовиалната течност, където действа като лубрикант.
    Витамин С: Организмът на човек не произвежда витамин С и поради това трябва да си го набавим от външни източници. Витамин С допринася за синтеза и фиксирането на колаген в тялото. Силен антиоксидант. Участва в клетъчното дишане и повишава имунитета.

Състав:
Съдържание     в 1 таблетка
Глюкозамин     540 mg
Хондроитин     210 mg
Колаген тип II     40 mg
МСМ     50 mg
Хиалуронова киселина     3 mg
Витамин С     34.4 mg
Витамин D3     1.8 mcg
Босвелия     50 mg
Куркума     33.33 mg
Джинджифил     33.33 mg
Магнезий     30 mg
Цинк     1.5 mg
Манган     1.5 mg
Бор     1 mg

Начин на употреба:
Приемайте по 1 - 2 таблетки дневно.

Важно: Желателно е продуктът да се използва поне 2 месеца, след което може да се направи кратка почивка.

При свръхчувствителност към някоя от съставките, не приемайте хранителната добавка. Тя не се препоръчва за деца под 12 години. При поява на нежелани реакции, употребата на продукта трябва да се прекрати.
Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца!
Да не се превишава препоръчителната дневна доза!
Продуктът не е заместител на разнообразното хранене!

Опаковка: 60 + 15  таблетки.

ПРОМОЦИОНАЛНИТЕ ОПАКОВКИ СА ДО ИЗЧЕРПВАНЕ НА НАЛИЧНИТЕ КОЛИЧЕСТВА!

ПРОИЗВЕДЕНО ЗА ВИТА ГОЛД ЕООД от: „Ви енд Ви Фарма" ЕООД.

Таблетките са произведени специално за Витаголд ЕООД в КНР.

 

За информация и поръчки: