Аптеки оптима - здраве и красота!
тел: +359 878 292 513 | apteka@apteka-optima.com
Сигурни плащания с сигурни плащания
apteki optima icon apteki optima icon
GncАлинPhytoJamiesonLieracTopicremNatur PharmaEos UsaHaya LabsSkincodeA-Z MedicaMa ProvenceВелеви Фарма
козметика
PHYTO
Страници:


Фито huile d?le масло за суха коса х 1 Суха, дехидратирана коса, склонна към чупливост или с цъфтящи краища. Подходящ за хора, които използват оцветяващи и изправящи п..
7.60 лв. повече
Фито phytosolba color 1 черно №1 Черно - PHYTOSOLBA COLOR са бои, специално формулирани да не увреждат косата и скалпа и да минимизират риска от алергии. Лесн..
26.00 лв. повече
Фито phytosolba color 2 кафяво №2 Кафяво - PHYTOSOLBA COLOR са бои, специално формулирани да не увреждат косата и скалпа и да минимизират риска от алергии. Лес..
26.00 лв. повече
Фито phytosolba color 4 кестен №4 Кестен - PHYTOSOLBA COLOR са бои, специално формулирани да не увреждат косата и скалпа и да минимизират риска от алергии. Лес..
26.00 лв. повече
Фито phytosolba color 4d светъл златист кестен №4D Светъл златист кестен - PHYTOSOLBA COLOR са бои, специално формулирани да не увреждат косата и скалпа и да минимизират риска..
26.00 лв. повече
Фито phytosolba color 4м светъл кафяв кестен №4М Светъл кафяв кестен - PHYTOSOLBA COLOR са бои, специално формулирани да не увреждат косата и скалпа и да минимизират риска о..
26.00 лв. повече
Фито phytosolba color 4мс шоколад кафяв кестен №4МС Шоколадов кафяв кестен - PHYTOSOLBA COLOR са бои, специално формулирани да не увреждат косата и скалпа и да минимизират рис..
26.00 лв. повече
Фито phytosolba color 5 светъл кестен №5 Светъл кестен - PHYTOSOLBA COLOR са бои, специално формулирани да не увреждат косата и скалпа и да минимизират риска от алерг..
26.00 лв. повече
Фито phytosolba color 6 тъмно русо 6 blond fonce - PHYTOSOLBA COLOR са бои, специално формулирани да не увреждат косата и скалпа и да минимизират риска от алергии...
26.00 лв. повече
Фито phytosolba color 6ас тъмно рус меден махагон №6АС Тъмно рус меден махагон - PHYTOSOLBA COLOR са бои, специално формулирани да не увреждат косата и скалпа и да минимизират ри..
26.00 лв. повече

Страници:
уеб дизайн: Visign Studio - Jump into the web!