Аптеки оптима - здраве и красота!
+359 878 292 513 | apteka@apteka-optima.com
Сигурни плащания с сигурни плащания
apteki optima icon apteki optima icon
Pwm GamaMustelaGroupe BerdouesBell HomeopathyPhytoDr. FörsterNature's WayVita GoldKloraneNatur PharmaЕвелин 29LieracPurelogicol
хранителни добавки
DIETREX
Страници:


Био кленов сироп 5 л. клас с --Кленовият сироп има силен засищащ ефект, многократно ускорява изчистващите процеси в организма и редукцията на теглото
199.00 лв. повече
Био кленов сироп клас а 250 мл Прочиства организма, подпомага сърдечната дейност, ефективен е в борбата с холестерола, отличен имуностимулатор. Има антиоксида..
21.99 лв. повече
Кленов сироп клас а 375 мл. Кленовият сироп има силен засищащ ефект,, многократно ускорява изчистващите процеси в организма и редукцията на теглото.
25.99 лв. повече
Масло от бял трън Маслото има имуномодулиращо, противовъзпалително, антифиброзно и противотуморно действие (особено при рак на пикочния мехур и зл..
23.50 лв. повече
Масло от кедър Кедровите ядки са използвани от древността от хората в Сибир и това е тайната на доброто здраве и дълголетие на обитателите на т..
28.90 лв. повече
Масло от мак Профилактично се използва при безсъние, при увеличено физическо, умствено и емоционално натоварване, високо кръвно налягане, сте..
27.90 лв. повече
Масло от облепиха (морски зърнец) Плодовете на морския зърнастец са безценни: те са истински извор на витамини, минерали и биологично активни вещества! В маслото ..
21.19 лв. повече
Масло от семки на диня Маслото от семки на диня защитава от 100 болести! Колко огромна сила имат семките на динята, щом от тях израства най-големият се..
24.80 лв. повече

Страници:
уеб дизайн: Visign Studio - Jump into the web!