+359 878 292 513

ШУДА ГУГУЛУ КАПС.Х 60

ШУДА ГУГУЛУ КАПСУЛИ Х 60

Тегло: 50.00 гр.

Вижте още продукти от: TNT 21

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

ШУДА ГУГУЛУ 

Интересни факти за витамините
Здравословни ползи на витамин В9
Фолатът подпомага образуването на червените кръвни клетки и кръвообращението. Една от неговите ключови роли е да се предостави възможност за пълноценно развитие на червените кръвни клетки. Тези клетки подпомагат преноса на молекулите кислород в организма. Ако има недостиг на фолиева киселина, червените кръвни клетки не могат да се образуват правилно. Освен това фолиевата киселина спомага за регулиране на процеса на циркулация на кръвта, което предотвратява натрупването на веществото хомоцистеин.
 

Гугулу е хранителна добавка за редуциране на холестерола. Гугулу съдържа екстракт от шуда гугулу. Гугулу се приема два пъти дневно по една таблетка.

Индийското име на екстракта е Shuddha Guggulu. Шуда Гугулу е много ефикасна аюрведа билка за контрол на теглото и холестерола. Тя е много популярна в Америка, Европа, Азия.

Това е хранителна добавка, която ще ви помогне да регулирате теглото, нивото на холестерола и мазнините в кръвта. Шуда Гугулу притежава още прочистващо и имуностимулиращо действие.

Изследвания доказват, че Гугулу намалява нивото на холестерола в кръвта с 14-27% и нивото на триглицеридите с 22-30%, спомага за по-бързото изгаряне на мазнините. Гугулу има ефекта на лекарствата, но като натурален растителен продукт няма техните странични действия.

Състав: Съдържание в една капсула: концентриран екстракт от Commiphora wightii - 200 mg

Начин на употреба: по 1 капсула два пъти дневно след хранене.

Внимание: Да не се употребява от деца до 18 г., от бременни и кърмещи жени и при остри възпалителни заболявания на червата.   Продуктът е хранителна добавка, не е лекарствено средство и не замества балансираното хранене! 

Опаковка: 60 капсули 

За информация и поръчки: