+359 878 292 513

АСАМ-КРЕМ МАСАЖЕН С МАСЛИНА И ШИЙ 250 МЛ.

АСАМ-КРЕМ МАСАЖЕН С МАСЛИНА И ШИЙ 250 МЛ.

Тегло: 250.00 гр.

Вижте още продукти от: ASAM

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

КРЕМ ЗА ТЯЛО С МАСЛО ОТ МАСЛИНА И ШИЙ

Съвет за красива кожа
Лосионът за тяло трябва да се нанася след измиване, върху подсушена кожа. Нанесете козметичния продукт с леки масажни движения. Внимавайте да не пропуснете стъпалата, тила и китките, които са особено уязвими. В зоните, където кожата е по-груба, отделете повече време. Ако трябва ексфолирайте добре кожата, преди да нанесете крема, за да поеме тя по-добре съставките в него.
 

Край на сухата и дехидратирана кожа!

Маслиновото масло съдържа всички видове маслоразтворими витамини, ценни микроелементи, фитостероли и фосфолипиди. То бързо и ефективно подхранва, успокоява и хидратира сухата и раздразнена кожа и я снабдява с мазнините, необходими на епидермалния ù слой.

Маслото от ший защитава кожата от вредните атмосферни влияния и ултравиолетовите лъчи, успокоява я след слънчеви изгаряния и интензивно я овлажнява.

Витамините А и Е, известни още като „витамините на младостта”, поддържат еластичността на кожата и активизират регенеративните процеси.

Кремът е с лека и приятна текстура, разнася се лесно и попива много добре, без да оставя повърхностно омазняване по кожата. Има освежаващ цитрусов аромат на средиземноморски портокали и бергамот.
Не съдържа парабени!

Активни съставки

Начин на употреба

  • Нанася се веднъж дневно с нежни масажни движения.

Полезен съвет

За максимално добър резултат комбинирайте с Пилинг за тяло с масло от МАСЛИНА и ШИЙ.

Опаковка

250 мл

За информация и поръчки: