+359 878 292 513

Стевия Кафе Classic разтворима кафе напитка 3 в 1 - 24 броя

Стевия Кафе Classic разтворима кафе напитка 3 в 1 - 24 броя

Тегло: 200.00 гр.

Вижте още продукти от: Stevia lux

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

Стевия Кафе 3 в 1


Стевия Кафе 3 в 1 е първата разтворима кафе напитка с натуралния подсладител стевия. 

Уникалния й вкус се крие в оригинална рецепта,  постигната след  дълъг процес на научна разработка, експерименти и дегустации. В продукта са комбинирани висококачествено, ароматно кафе, финна сметана и млечен протеин  с натуралната сладост на Стевия. Напитката притежава перфектно гладък вкус, без да се усеща типичната  горчивина, характерна за стевията.  

Стевия Кафе 3 в 1 не съдържа захар или изкуствени подсладители.  Приготвено е от органични съставки. Съдържа инулин, който е източник на естествени фибри. Има по-ниско съдържание на калории и въглехидрати и по-нисък гликемичен индекс от другите подобни напитки. 

Стевия Кафе 3 в 1 е изключително подходящо за всички хора и особено за тези, които не трябва или не искат да консумират захар и изкуствени подладители; за хората с високо наднормено тегло и за тези, които водят здравословен начин на живот.

Разтворимата кафе напитка се предлага в два варианта: 

CLASSIC - с повече сладост. 

AKTIV- с повече кафе и по-малко сладост.

Стевия Кафе 3 в 1 е идеалния избор за добро настроение, активен и здравословен живот! Препоръчваме умерен прием на две кафета дневно, които са достатъчни, за да се чувствате бодри и пълни с енергия през целия ден.

За информация и поръчки: