+359 878 292 513

Холандски зелени зеленчуци 270 гр.

Холандски зелени зеленчуци 270 гр.

Тегло: 300.00 гр.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

Холандски зелени зеленчуци - Dutch Greens™  е нова уникална добавка от плодове, растения и зеленчуци, която осигурява на организма всички хранителни вещества, от които се нуждае. Тя възстановява неутралната pH-стойност на организма, което е едно от най-важните условия да бъдем здрави и да се предпазим от преждевременното остаряване.

Защо Dutch Greens™?

Повечето добавки със зелени зеленчуци включват във формулите си колкото се може повече съставки, но в толкова малки количества, че ефектът им върху вашето здраве е незначителен, дори нищожен. Dutch Greens™ е разработен на принципа „по-малкото е повече”. Тази добавка съдържа големи количества от онези съставки, които оказват незабавен и съществен ефект върху вашия организъм и са жизненоважни за здравословното ви състояние. Една ежедневна доза Dutch Greens се равнява на 6 порции плодове и зеленчуци без калориите и въглехидратите.

Съставките в Dutch Greens могат да:

  • Дадат свежа енергия и жизненост
  • Подобрят функцията на имунната система
  • Възстановят неутралната pH-стойност на организма
  • Подпомогнат поддържането на здравословни нива на холестерола
  • Укрепят здравето на сърдечно-съдовата система
  • Спомогнат за прочистване и детоксикация на организма
  • Подобряват стомашно-чревното здраве
  • Ускорят отслабването по време на диета
  • Предпазят от преждевременно стареене

Добавката на Supplement Spot e ценена не само заради уникалната си формула, но и в резултат на чудесния си вкус. Вкусът на обичайните добавки със зелени зеленчуци е меко казано е неприятен, но това не важи за  Dutch Greens™. Много потребители пият добавката Dutch Greens™ разтворена във вода или ябълков сок и намират вкуса и за много добър. Тя е вкусно допълнение към сутрешната закуска, на която се радват и децата.

12 здравословни причини да приемате Dutch Greens™ всеки ден:

  1. Нередовният начин на живот и лошото качество на храната увеличават опасността от здравословни проблеми и преждевременно състаряване, като резултат от липсата на витамини. Изтощаването на почвата и методите на обработка в хранителната индустрия лишават храната от жизнено важни хранителни вещества. Поради забързаният начин на живот и изобилието от заведения за бързо хранене много хора приемат прекалено голямо количество калории. В същото време техният организъм е гладен за хранителни вещества, необходими за неговото здраве.
  2. Dutch Greens™ е единствен по рода си източник на хранителни вещества, необходими за постигане на оптимално здраве, повече енергия и силна имунна система. Една дневна доза Dutch Greens™ притежава същата хранителна стойност като 6 порции пресни плодове и зеленчуци.
  3. Dutch Greens™ съдържа над 4200mg екстракт от ечемик в една доза. Това е повече от всяка друга добавка със зелени зеленчуци. Ечемика е един от най-богатите източници на хранителни вещества. Той съдържа най-високата концентрация от витамини, минерали, ензими, хлорофил и белтъчини.
  4. Dutch Greens™ съдържа висококонцентриран екстракт 100:1 от 27 различни сорта плодове, зеленчуци и зърнени храни  - Fruits & Greens™. Само един грам от Fruits & Greens се равнява на 100 грама пресни плодове и зеленчуци, като предоставя широк спектър от биофлавоноиди, антиоксиданти, витамини и минерали.
  5. Dutch Greens™ съдържа висока доза спирулина и хлорела. Спирулина и хлорела са природни мултивитамини, в чийто състав има над 50 есенциални хранителни вещества. Те съдържат още хлорофил – крайният продукт на фотосинтезата на растенията. Това е чиста енергия от слънцето. Хлорела помага за елиминиране на тежките метали и други токсични замърсявания в организма.
  6. Dutch Greens™ е богата на ензими, чрез които се постига оптимално храносмилане и усвояване на хранителните вещества. Ензимния комплекс в Dutch Greens™ подпомага нормалния метаболизъм и доброто храносмилане, както и увеличава биоактивността на хранителните вещества. Съдържа амилаза, лактаза, протеаза, липаза и целулоза.
  7. Dutch Greens™ съдържа устойчивата на стомашните киселини култура лактоспора (Lactospore™). Микро-капсулираната култура на лактобацила оцелява в стомашната киселина, като по този начин въздейства оптимално здравословно на чревния тракт и храносмилането.
  8. Dutch Greens™ съдържа поликозанол комплекс (Hexacosanol, Octacosanol, Triacontanol и Tetracosanol), който играе важна роля за поддържане на нормалните стойности на холестерола и укрепване здравето на сърдечно-съдовата система.
  9. Dutch Greens™ съдържа разтворими и неразтворими фибри, които подобряват чревното здраве и регулират функцията на стомаха. Dutch Greens™ включва в състава си акациеви фибри, пшеничен зародиш, пшенични трици, ябълкови фибри и ябълков пектин за винаги здрав стомашен тракт, нормални нива на холестерола и регулиране на теглото.
  10. Екстрактът от ацерола предоставя изцяло естествен витамин С, като плодове и съдържат 80 пъти витамин С от портокалите. Екстрактът от зелен чай съдържа минимум 40% катехини. Включената в състава спирулина е извлечена изцяло от чисти сини водорасли.
  11. Dutch Greens™ е подходящ като подкрепа на всяка хранителна диета и режими за отслабване.
  12. Специално за хората, които приемат протеинови добавки: Редовната употреба на суроватъчен протеин и формули, заместители на храненето може да доведе до дисбаланс на киселинно-алкалното равновесие в организма. Това може лесно да бъдат предотвратено или коригирано чрез ежедневна употреба на Dutch Greens™.

За информация и поръчки: