5 мита за подмладяването

Препоръчваме ви:

1. Пиенето на водата

Освен ако не страдате от пълна дехидратация, водата няма да ви предпази от бръчките. В повечето случаи бръчките и остаряването се причиняват от слънцето, възрастта и най-вече от гените. Освен, че би било хубаво да си изберете прекрасни родители, използвайте слънцезащитен крем и такъв, който има ретинол.

2. Овлажняващите кремове намаляват бръчките

Всъщност  те си стоят върху кожата и я хидратират, поддържат мазнината и водата да не се изпари. След като измиете лицето си  е нормално да я почувствате суха. Ако имате мазна кожа, овлажняващите кремове могат да влошат състоянието ви. Ако имате суха кожа, тогава ви трябва такъв крем.

3. Нямате нужда от слънцезащитен крем в облачните дни.

Нуждаeте се от него всеки ден и по цял ден, независимо дали слънцето грее или не. Ултравиолетовите лъчи са два вида UVA и UVD, само те достигат до земята, но дори в дъждовно време, вторите се промъкват и могат да изгорят кожата ви бързо, като причинят застаряване или дори рак.

4. Ако продуктът е натурален, не може да ви навреди.

Може също така да получите странични ефекти и от натуралните съставки, като алоето или витамин С. Майката природа не винаги е добра към нас, така че такъв продукт може да подразни кожата ви нищо, че съставките на крема или лосиона са натурални и органични.

5. Лазерите могат да премахнат всичко по кожата.

Всъщност лазерът е светлина, която стимулира чрез емисии от радиация. Той е машина, която дава светлина с определена цел като кръв, меланин или вода. С лазер може да третираме разширените кръвни съдове, особено на лицето и е прекрасен за кафявите петна от слънцето, както и за третиране на насъбрали се в вода под кожата в подутини, така изравнява фините линии. Но лазерите както и всяка друга технология,си имат своите граници. Те не могат да премахват бенки, брадавици, обриви или тумори. Както не може да ви накара ако сте на 60 да изглеждате на 40 години.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *